Подібний рецепт зацікавив мене давно, і лише підбадьорена рецептом Натоньки
«Курячі грудки з кремом з молока і лимона» вирішила і я спробувати. Але ж то смакота! М’ясо, насичене ароматом трав і спецій, тане в роті. Спершу і не вгадаєш, що це курятина. Подаю, як я готувала
Куряче філе розрізати поздовж на 2 половинки, посипати каррі і приправами, посолити, поперчити, скласти в мисочку, накрити і залишити, щоб промаринувалося приблизно на 8 год. Потім філе переставити у ронделик для запікання, на дно якого, а також проміж філе покласти масло, залити холодним молоком, викласти зверху порізаний плястерками лимон. Запікати в духовці до готовності, десь 30 - 40 хв.