Буквально по 5 хв. окремо відварити цвітну капусту і куряче філе. Вийняти з води і остудити.
Цвітну капусту розібрати на маленькі суцвіття і скропити лимонним соком. Куряче філе порізати кубиками. Додати посічену зелень і порізаний невеличкими кубиками болгарський перець. Додати до смаку сіль, перець, кунжут і коріандр.
Цибульку порізати кубиками і посмажити з печерицями на олії. Додати до філе і капусти.
Пармезан потерти на терці з велики вічками і теж додати до всієї маси. Трохи сиру залишити на посипання зверху.
Збити яйця з молоком, борошном і порошком до печива.
Акуратно вимішати цвітну капусту, філе, печериці з цибулею,перець, пармезан з молочно-яєчною сумішшю.
Форму для запікання вистелити пергаментом і вилити масу. Зверху присипати пармезаном (думаю, що підійде і любий інший твердий сир.)
Запікати в розігрітій до 180 градусів духовці 1 годину.
Розрізати коли пляцок трохи охолоне.
Я запікала в тортівниці діаметром 26 см. Висота готового пляцка - 5 см. Можна запікати в формі більшого діаметру, тоді він вийте трішки нижчим, але, як на мене, буде зручніше різатись.
Джерело: Від співпрацівниці.