|
1 ч. л . дріжджів 1,5 ч. л . солі 1,5 ст. л . цукру 250 г борошна 100 г манки 1 ст. л . олії 220 мл світлого пива ( можна замінити на воду) часник сушений
Засипати всі інгредієнти в ХП, в кого нема, то можна вручну. Тісто виходить не щільне, витягнути тісто змастивши руки оливковою олією. Дати підійти від 45 до 60 хвилин. Деко застелити папером для випічки, тісто викласти на деко і сформувати руками хліб. Можна розділити тісто навпіл і сформувати у вузький "багет", перекрутивши кілька разів, посипати сушеним часником . Залишити на 30 хвилин в теплому місці , випікати при температурі 200 градусів 14 хвилин. Манка в хлібі зовсім не відчувається, хліб дуже смачний, ароматний, дірчатість відмінна , скоринка дуже хрустка , а м'якуш повітряний .
Смакує з маслом до ранкової кави.
Джерело: рецепт від Perla
|
|