Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Хліб » Хліб "Домашній" (духовка)
 

Хліб "Домашній" (духовка)

1 березня, 2012  |  Коментів (0)  |  Рубрика: Випічка » Хліб
 

Хліб "Домашній" (духовка)

борошно пшеничне 1-й сорт 400 г
борошно житнє 100 г
вода 280 мл
дріжджі свіжі 8 г
сіль 12 г
мед (цукор) 1 ч. л.
оливкова олія 1 ст. л.

1. Опара:
борошно 100 г
вода 100 мл
дріжджі 2 г

Змішати всі інгредієнти на опару і залишити для бродіння на 2 години.

2. З'єднати опару з рештою інгредієнтів (крім солі і олії) і замісити тісто ( краще міксером, я місила в ХП) протягом 8-10 хв. Наприкінці замісу додати сіль і олію.
Тісто злегка округлити і залишити у змащеному олією посуді до збільшення в 2 рази ( від 1,5 до 2 годин).

3. Сформувати хліб і поставити на остаточну розстойку на деко приблизно на 45 хвилин.

4. Випікати перші 7-10 хв при 220*, потім знизити температуру і довести до готовності.

P.S. Хліб виходить з тонкою скоринкою, з приємним і легким житнім ароматом. Добре піднімається в духовці. Рецепт простий, я такий смак довго шукала!
Рецепт також є в авторській темі ось тут

Джерело: Рецепт від Twist з Хлібопічки. ру

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 35
Гостей: 32
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100