|
Тісто: 2 яйця 1 жовток 1 скл. цукру 125 г маргарину 8 ст. л.сметани 1 ч. л. соди на кінчик ножа амоняку 4 скл. борошна
Сир: 300 г домашнього сиру, 150 г цукру 1 п. ванільного цукру 2 збиті білки
Збити вінчиком яйця з цукром. В просіяне борошно додати розтоплений маргарин, соду згашену оцтом, амоняк вимішати з сметаною та додати до борошна, туди ж додати яйця. Тісто замісити, повинно "дихати", бути легким. Покласти на годину в холодильник. Сир добре збити в блендері,білки збити на піну з цукром, додати ванільний цукор, все добре вимішати. Можна додати лимонного соку, цедри, родзинок, все на свій смак. Розкачати тісто товщиною 3-5 мм Вирізати кружечки в середину класти сир, приблизно чайну ложечку і заліпити,як вареник Края потрібно щільно скріпити. Викласти сочники на змащену жиром деко, [i][/i]а зверху змастити жовтком.
Джерело: Рецепт з livejournal.com. автор ksenja-30.
|
|