1 кг домашнього сиру 2 скл. холодного молока 50 гр. желатину 2 скл. цукру 1 пач. галаретки ягоди
Збити у блендері 1кг домашнього сиру да консистенції крему В 1скл.холодного перекип.молока всипати желатин і залишити щоб набухло Ще 1 скл. молока налити в каструлю додати цукор та додати желатин,підігріти до розчинення ,але не кип ятити,трохи остудити Збивати міксером сир і потрохи вливати желатинову суміш(весь час збивати) Форму застелити харчовою плівкою , сир поділити на дві частини викласти половину сиру,щедро посипати любими ягодоми чи фруктами зверху другу половину сиру,знову посипати ягодами і кладемо в холодильник на годину. Коли суфле застигне залити зверху галаретку і знову кладем в холодильник Галаретку розводити 1 пач (90гр)в 250мл води
Джерело: З власного записника
|