|
грудка куряча склянка молока лимон сіль, перець борошно
Охолоджену грудку 1 курки розрізати вздовж по горизонталі, відбити. Вийде 4 шматочки. Посолити, поперчити, покласти на кожен шматочок трішки цедри. Добре обваляти в борошні. Легко обсмажити на оливковій олії. Не до скоринки. Витиснути 1/3 лимона прямо в сковороду з грудками і влити склянку (приблизно) молока або нежирних вершків. Витиснутий шматочок лимона додати туди ж. Молоко почне звертатися, перетворюючись в ніжний рикотовий крем, в який додайте трохи вершкового масла, попробуйте і відрегулюйте смак сіллю та цукром. Потоміть трішки на маааленькому вогні, весь час перевертаючи грудку в соусі-кремі. Закрийте кришкою, заберіть з вогню і залиште настоятися на декілька хвилин. Подавайте з долькою лимона. Картопляне пюре дуже добре підійде в якості гарніру.
P.S. Рецепт з італійської кухні.
Смачне таке, аж дуже-дуже)))
|
|