3-4 стебла селери 1 велике яблуко (соковите з кислинкою) 200 г відвареної курячої грудки 1 ст.л. масла 2 ст.л. ядер грецьких горіхів
2 ст.л. майонезу 0,5 ч.л. гірчиці 1 ст.л. лимонного соку
сіль перець
Відварену курячу грудку нарізати дрібними шматочками та злегка підсмажити на маслі. Яблуко почистити та нарізати соломкою або дрібними кубиками. Стебла селери нарізати тонкими пластинками. Вимішати всі інгрідієнти. Для соусу: майонез з'єднати з гірчицею та соком лимона. Додати соус до салату та добре вимішати. При потребі посолити та поперчити. Якщо є можливість - дати настоятися 1 годину. Перед подачею посипати посіченими ядрами грецьких горіхів ( я замінила на кедрові горішки). Смачного !
Джерело: Блог "гАстрономічні фантазії"
|