|
карп середній 900 -100 кабачок 1 шт0грам баклажан 1 шт цибуля -1 шт . велика помідори 3 шт лимон 1 шт сіль перець,лавровий лист італійські трави приправа олія 150 грам
Карп вичистити всю середину ,очистити від луски,відрізати голову , добре помити та намочити в холодній воді на 30 хв. Всі овочі нарізати кружельцями,тільки помідори на четвертинки,додати сіль перець та трави,олію і сік лимона. добре вимішати все разом. напхати суміш овочів в рукав для запікання. Карпа трошки посолити скропити соком лимона та у черево покласти декілька скибок помідора та цибулю різану.(можна дати також моркву натерту ).Зверху зробити неглибокі косі надрізи ,втикнувши дольки лимона.вкласти рибу обережно на овочі .Зверху рибку злегка полити олією - 2 ч.л.Пекти в добре розігрітій духовці при 180 градусах ,45 хвилин ,до золотої скоринки. За 15 хвилин до кінця запікання розрізати рукав аби рибка могла підрумянитись.
Джерело: авторський
|
|