Тісто: 2 яйця 100 г цукру 100 г розтопленого маргарину 400 г борошна 100 г сметани 1 пачка розпушувача
Крем: 750 г молока 8 ст. л. борошна 300 г цукру 1 п. ванільного цукру 6 яєць 350 г розм'якшеного вершкового масла 50 г кокосової стружки
Для тіста всі інгредієнти змішати, замісити тісто і прибрати його на ніч у холодильник. Далі розділити тісто на 4 частини, кожну розкачати діаметром 26 см. і випекти 4 коржі при температурі 180 градусів. Коржі не повинні темніти, повинні бути білого кольору!
Для крему все ретельно змішати і варити на невеликому вогні до загустіння. Остудити. Додати збитого вершкового масла, і кокосову стружку.
Перемастити кремом коржі, верх і боки торта. Рясно обсипати кокосовою стружкою. Залишити на столі для пропитки, в холод не прибирати так як погано пропитається торт. Прикрасити цукерками "Раффаелло".
P.S. Я зробила півтори норми тіста. Крему вистачило просто чудово. У крем я дала 5 яєць.
Джерело: forum.say7.
|