1. Зварити яйця та креветки (постарайтесь їх не переварити - я кидаю їх в киплячу воду зі сіллю, духмяним перцем, лавровим листком , влітку додаю ще зелені гілки петрушки та кропу, довожу до кипіння і виключаю - через 5 хвилин відціджую). Охолодити, витягнути кишку, дрібно нарізати.
Яйця почистити, розрізати на половинки, вийняти жовтки в окрему миску.
2. Змішати майонез з креветками - я ще таки додала туди половинку жовтків.
3. Викласти на тарілку, зверху натерти жовтки, прикрасити зеленню
Майонез варила
від Ірини
Джерело: Рецепт від Крістін Жакономі з "Рецептів господині" №1 спецвипуск "Європейська кухня" - там є ще багато цікавих рецептів, в тому числі рецепти Юрія Тогана - пам'ятаєте
маково-горіховий торт Коко Шанель? - я дуже люблю цей рецепт