Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Веселий кулінарний вернісаж, Коко Шанель запрошує на свою веселу кухню
lana
5 червня 2010 18:18
Повідомлення #481


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Наталю, мені дуже подобаються твої рецепти не тільки за смаком і естетичним виглядом, а й тим, що вони максимально корисні
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
5 червня 2010 23:42
Повідомлення #482


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Щиро дякую, Світлано, за хороші слова, вони зігріли мені душу ..))
Так, здоров"я ( вірніше, його відсутність))) примушують думати іноді про корисність того, що споживаєш...
Перейти на початок сторінки
Славочка
5 червня 2010 23:44
Повідомлення #483


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Наталю, вже за тобою скучили.
Цитата: Коко Шанель
Салат "Цезар"

от салат і все з ним пов'язане в моєї доні улюблені страви. приготую.
Перейти на початок сторінки
Маруся
6 червня 2010 00:18
Повідомлення #484


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Цитата: Коко Шанель
А оце шматочок


Наталочко, який апетитний шматочок. Ляпота. belay winked
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
7 червня 2010 13:51
Повідомлення #485


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Тарт з полуницями такий яскравий і апетитний хочеться одразу скуштквати.
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
7 червня 2010 14:33
Повідомлення #486


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Наталочко!
З поверненням Тебе,дуже рада знову бачити wink Твої рецепти і спілкуватися з Тобою!
Тарт -цікавенький ,апетитний такий і салатик-освіжаючий! winked
Зараз літо-то такі страви саме -супер ! winked

Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 7 червня 2010 15:37
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
9 червня 2010 22:01
Повідомлення #487


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Цитата: Славочка
от салат і все з ним пов'язане в моєї доні улюблені страви. приготую.
Не пожалкуєш, насправді дуже смачно, навіть не очікувала від звичайного листового салату такої вишуканості,..))))

Цитата: Маруся
Наталочко, який апетитний шматочок. Ляпота.
Ага...З такими шматочками скоро в двері не влізу..))
Цитата: sunnygirl
Тарт з полуницями такий яскравий і апетитний хочеться одразу скуштувати.
Пригощайся!

Цитата: Майя Шутенко
З поверненням Тебе,дуже рада знову бачити

Дякую, Майєчко!
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
9 червня 2010 22:56
Повідомлення #488


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
...Ось мусила спекти терміново ( у мене все непередбачувано і терміново!))) макового тортика...Якось надибала в газеті рецепт торта, який посів перше місце на конкурсі кондитерського мистецтва у Львові... Автор- 19- ти річний Юрій Тоган. Я подумала, що вже торт переможця не може бути так собі...)))) В журі ж не профани сидять))) І справді , цей маковий бісквіт став нашим фаворитом за останній місяць, ледь вологий всередині, ніжний на смак, дуже сподобався... На оформлення не мала часу, так що маємо те, що маємо..)))

ось у розрізі:

Приводжу рецепт в оригіналі:
Маково-горіховий торт

11 яєць
210 гр. цукру
135 гр. борошна
дві чайні ложки розпушувача
півкілограма маку чи подрібнених горіхів.
Мак подрібнити кавомолкою та залити водою, щоб ледь покрила, проварити 7-8 хв. Я з успіхом це роблю в мікро. Змішати з борошном і розпушувачем. Жовтки відділяєм від білків, збити з цукром до білого. Білки збити окремо, додаю краплю лимонного соку в процесі збивання. Акуратно, методом складання все об"єднуємо. З цього набору продуктів печу два коржа. Кожен розрізаю на три частини.Але якщо діаметр форми великий, то можна й один. Випікаємо як звичайний бісквіт.
"Окремо Юрій Тоган пече кілька сухих коржів зі склянки кефіру, борошна, чайної ложки соди, гашеної оцтом. Коли охолонуть - ламає руками на дрібні шматки" - цитую з тексту!)))
Масляний крем:
1 л. молока
350 гр цукру
350 гр. борошна
1кг. масла
" Борошно підсмажую на сухій сковороді до жовтуватого кольору. Розмішую його з цукром і поступово досипаю до кип"яченого і охолодженого молока. Крем поступово гусне. Як стане однорідним та еластичним - відставляю. Потім нарізую масло кубиками і все збиваю. Тоді всипаю поламані кржі. " До цього треба додати проварений лимон , який пропустити до м"ясорубки разом зі шкіркою.
Скажу чесно: крем за цим рецептом ні разу не готувала, робила просто звичайний заварний із маслом, на фото - вершки , збиті з молоком , загущувачем і зі шматочками полуниці.
А ще ... ну, була в мене спроба зробити цей крем...Тільки вийшло в мене ось що: муку підсмажила, як в рецепті... додала до молока...здалось мені, що рідкувате...і тут в мою чудернацьку голову приходить ідея прогріти крем...звісно, він загус на цемент,, і це можна було б передбачити , 350 гр. муки на літр молока!!! Треба було робити все по рецепту....)))) Але я, як завжди, вирішила, що я така мудра...)) І ось до чого привела дурна самовпевненість))
Колись зроблю по рецепту і відзвітую..)))
( До речі, оту монолітно-цементно-густу масу я збила -таки з маслом..)) Тільки масла було значно менше..)) Вийшло нічого так... Ніхто ні про що не здогадався...)))
Але маковий бісквіт взяв у полон моє серце назавжди...це правда...))))
З горіхами пекти не пробувала.

Повідомлення відредагував Коко Шанель - 10 червня 2010 00:01
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
10 червня 2010 08:43
Повідомлення #489


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Цитата: Коко Шанель
маковий бісквіт взяв у полон моє серце назавжди...це правда...))))З горіхами пекти не пробувала.


Наталю - торт вище всяких похвал. Маковий бісквіт пекла неодноразово, він є одним із моїх улюблених. Хоча із горіхами також смачніссімо:)
Перейти на початок сторінки
Славочка
10 червня 2010 15:07
Повідомлення #490


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Наталю, тортик чудовий! Дякую за ще один рецепт. Крем незвичний, добре, що поділилася своїм досвідом. Це також важливо.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 24 листопада 2024 08:12

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 21
Гостей: 14
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100