|
6 шт яблук антонівка 1 л горілки (або спирту) 350 - 400 г цукру (можна й більше, оскільки самі яблуки є кислуватими) 1 л води
Яблука порізати на 4 частини. Покласти в банку, залити горілкою (або спиртом), закутати банку так, щоб не проникало світло, і сховати в темне прохолодне місце на 7 днів. На 7-ой день приготувати сироп з води і цукру. Яблучний настій профільтрувати і змішати з холодним сиропом. Перелити в банку і сховати в темне місце ще на 7 днів. Потім розлити по пляшках і смакувати!
P.S. Від себе ще додала трішки насінин ванілі, від того смак наливки злегка змінився, хоча й без цього аромат і смак яблук Антонівка досить насичений, багатий та цікавий.
|
|