Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Пляцок "Смачне яблуко"
 

Пляцок "Смачне яблуко"

6 серпня, 2013  |  Коментів (7)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Пляцок "Смачне яблуко"

Світле тісто

150 г маргарину
1 скл. цукру
3 яйця
1,5 ст. л. порошку до печива
1,5 скл. борошна

Темне тісто

150 г маргарину
1 скл. цукру
3 яйця
2 ст. л. какао
1 ч. л. соди гашеної оцтом
2 ст. л. горілки
1,5 скл. борошна

Крем

0,5 л вареного згущеного молока
300 г масла
1 кг яблук (можна менше)
1 скл. цукру
1 скл. води

* 1 скл.- 240 мл
** деко - 20 на 35 см

Тісто
Маргарин збити з цукром. Збиваючи, додати яйця по одному. Додати решту інгрідієнтів.
Тісто (і темне, і світле) вийде такої консистенції як на кекси, густіше як сметана. Кожне тісто (і темне, і світле) ділимо на 3 частини. На змащене деко викладаємо ложкою світле тісто, зверху темне тісто, розгладжуючи ложкою. Випікаємо три таких коржі.

Крем
Яблука очистити, порізати пластинками. З цукру і води зварити сироп, вкинути туди яблука і проварити кілька хвилин (приблизно 5 хв.). Яблука не повинні розваритись. Відцідити їх і охолодити.
Масло збити зі згущонкою ( я ще додаю туди трішки лимонного соку)
Перемастити коржі кремом, додаючи яблука.

Смачного !!!

Пляцок виходить дуже смачний. Коржі такі кексові, ніжні. Спробуйте.

Джерело: Рецепт із сайту "Смачна хата"

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Кіра (6 серпня 2013 16:22)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 289
Классссссссс wink в сезон яблук якраз шукаю нові рецепти) ДЯКУЮ велике....На вихідні обовязково приготую!!!!!!
 



#2 написав: Darka (8 серпня 2013 04:30)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Пляцок аж сміється,має бути дуже добрий. love .Буду печи m0554 .Шоколадне тісто ,гарне поєднання з яблуками.Дякую..................


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#3 написав: angelina (13 серпня 2013 22:38)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 17
Дуже добрий пляцок.Тільки саму технологію приготування я трішки змінила,бо так він мені получився не такий як має бути(перший раз).Другий раз я збила яйця з цукром і добавила топлений маргарин і вийшов супер!!! ДЯКУЮ ЗА РЕЦЕПТ!!! А це моє"смачне яблуко")))
 



#4 написав: Іларія (14 вересня 2013 21:26)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 8
Чи потрібно просочувати коржі сиропом і як я розумію яблука змішати з кремом.
 



#5 написав: Іванка (3 грудня 2013 12:55)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 139
Дуже смачний пляцок winked
 



#6 написав: Natalyi (17 серпня 2014 17:44)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 43
Коржі не просочувала, яблука викладала поверх крему, втискаючи їх всередину.
Рада,що вам всім сподобався пляцок.


--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
 



#7 написав: олюсик (7 квітня 2015 15:43)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 5
Пекла , пляцок супер!!!
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 17
Гостей: 10
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100