|
Світле тісто : -борошно пшеничне - 140 г , - розпушувач - неповна 1 ч.л. , - ванілін на кінчику ножа , - цукор-пісок - 70 г , - яйце - 1 , - молоко - 115 мл , -олія - 40 мл . Темне тісто : -борошно пшеничне - 125 г , - розпушувач - неповна 1 ч.л. , - какао-порошок - 15 г , - ванілін на кінчику ножа , - цукор-пісок - 70 г , - яйце - 1 , - розчинна кава - 115 мл , -олія - 40 мл .
1) світле тісто: у одній мисці змішуємо всі рідкі інгредієнти, в іншій - сипучі, вливаємо перші до другого, швидко перемішуємо; 2) таким же чином робимо темне тісто; 3) по дві столові ложки кожного тіста перекладаємо в кондитерські мішки (я використовую звичайні кульочки); 4) інше тісто розподіляємо по формах, заповнюючи кожну приблизно на 3/4, і робимо горошки тістом з кондитерських мішків; 5) випікаємо при 180 градусах 20-25 хвилин (до сухої тріски) .
Приємного апетиту!
Джерело: vk Готовим дома: вкусно и просто
|
|