|
250 г борошна 100 г цукрової пудри 150 г трускавки (в оригіналі трускавки і малини порівну) 75 г вершкового масла 175 г молока 1 велике яйце 1 ст. л. порошку до печива
Духовкурозігріти до температури 200 с
У великій мисці змішати цукор, порошок для печива і просіяти борошно. До цієї суміш борошна додати масло допомогою вилки так, щоб масло роздрібнилося на крихти. В окремій мисці збити яйце і молоко разом, а потім це додати до суміші борошна. Легкими рухами змішати, проте - суміш не повинна бути однорідною ігладкою. Полуницю (можна розрізати її навпіл) і малину додати до тіста, або ж поклати зразу у формочку. Пекти в духовці 15-20 хвилин або золотисто-коричневого кольору .
|
|