113 г масла
150 г цукру
3 яйця
1 ч. л. екстракту з ванілі
250 г борошна
1/2 ч. л. соди
1/2 ч. л. порошку до печива
1/4 ч. л. солі
1 ч. л. кориці
0,5 ст. сметани
близько 100 г покришеного гіркого/десертного шоколаду (можна менше)
близько 350 г порізаної полуниці
Збити масло з цукром.
По одному добавляти яйця, безперервно збиваючи міксером.
Влити екстракт з ванілі.
У другій мисці змішати борошно, порошок до печива, соду, сіль і корицю.
До масляної маси додати 1/3 мучної суміші і добре вимішати.
Потім влити 1/2 сметани і також гарно з'єднати.
Всипати ще 1/3 сухих складників.
Додати остальну сметану.
Всипати останню порцію сухої суміші і добре все вимішати.
На завершення додати покришений шоколад і полуниці.Обережно перемішати з масою.
Перекласти масу до застеленої пергаментом форми.
Пікти в нагрітій духовці при 180С близько 60 хвилин (тісто повинне зверху зарум'яніти, а паличка, яку ввіткнете , повинна бути сухою).