1,5 скл. борошна 4 яйця 200 г масла 3/4 скл. цукру 1 ч. л. порошку до печива 16 г ванільного цукру 50 г родзинок 100 г чорного шоколаду 4-5 ст. л. кокосової стружки абрикоси/в оригіналі-три яблука/.
Яйця збити з цукром, додати /перемішати або збити міксером на найнижчій швидкості/ борошно перемішане з порошком до печива, розтоплене і охолоджене масло. Дно роз'ємної форми 24 см. в діаметрі змастити маслом, вилити половину тіста. На тісто виложити:порізані абрикоси, поламаний на малі шматочки шоколад, родзинки, 2 ст. л.кокосової стружки і вилити решту тіста. Зверху посипати рештою стружки. Пекти при температурі 175 градусів - 40хвилин. Рекомендую подавати на стіл пиріг охолодженим.
Джерело: Рецепт із польського сайту "Mniam- Mniam"
|