Опара
Дріжджі розтерти з 0,5 склянки цукру, 1 склянкою теплого молока, яйце збити і додати в розтерті дріжджі. Поступово додати 2 склянки борошна. Тісто повинно бути, як на оладки. Вимісити його і поставити на 1 -1,5 години підходити..
Потім додати в опару борошно, що залишилось, сметану, збиті з цукром яйця, розтоплене вершкове масло, олію, родзинки, кокосову стружку і ванільний цукор.
Тісто гарно вимісити - 20-30 хв., руки змащені олією, і дати ще раз підійти до 1 години.
Підготувати форми, змастивши їх маслом і застеливши промасленим папером. Викласти тісто на 1/3 висоти форми, дати підрости до 3\4 об'єму, змастити жовтком і поставити випікатися на середньому вогні 40-45 хв.
Охолоджені Паски змастити білком, збитим з цукром, і прикрасити мармеладом або квіточками з мастіки.
Паска дуже смачна!