100 гр. дріжджів
0,5 л. теплого молока
10 яєць
0,5 кг цукру
1,5-1,7 кг. борошна
0,5 л. сметани
250 г вершкового масла
1 скл. родзинок
2 скл. цукатів
ванілін 1 упаковка
0,5 ч. л.солі
Для глазурі
2 білки
1 скл. цукрової пудри
1 ч. л. соку цитрини
Дріжджі розтерти з 1 стл. цукру в теплому молоці,додати муку 3-4 ст.л.,поставити на 1 годину, щоб підійшло.
Потім додати розтерті з сіллю жовтки,збиті з цукром білки ,сметану,вершкове масло- розтоплене і охолоджене, ваніль, муку, промиті і просушені паперовою серветкою родзинки.
Вимісити гарно ,близько 40 хв. ,поставити в тепле місце, нехай підходить десь 1,5 години.Коли тісто гарно підійшло, вимішуємо ще раз, виробляємо кульки і
заповняємо тістом форми на 1/3 об'єму. Дно формочок застелити промасленим папером.
Дати трішки піднятися нашим Пасочкам і ставимо випікати - близько 1 години.
Вийняти Паски з форми ,як трішки охолонуть.
Паски прикрасити глазур'ю і посипати цукатами!
Паска виходить пухкенька ,м"яка і дуже смачна!
В цьому році замість родзинок я додала сушені вишні.