|
Для коржів:
420 г борошна 100 г м'якого вершкового масла 2 яйця 150 г цукру 2 ст. л. меду 1 ч. л. з гіркою розпушувача
Для крему:
2 скл. сметани 1 скл. цукру 2 ч. л. ванільного цукру
Масло збити цукром і медом. Не припиняючи збивати, по одному додати яйця. Потім борошно з розпушувачем і замісити м'яке пластичне тісто. Тісто розділити на 6 рівних частин. Сформувати коржі, я робила за допомогою тарілки.. Випікати коржі в розігрітій до 200 градусів духовці до золотистого кольору (приблизно по 10 хвилин на корж). Якщо коржі вийдуть трішки не рівними,то гарячими їх підрівняти по тарілці. Сметану збити з цукром і ванількою. Щедро змастити кремом кожен корж.Обрізки подрібнити до стану крихти і обсипати торт. Залишити торт просочуватися на декілька годин.
P.S. Мої зміни : Замість сметани додавала вершки, замість масла - маргарин, ще додавала, підсмажений фундук.
Пекла перший раз, дуже сподобався, гарно просочився кремом, став соковитим, тільки 2 ложки меду, а запаху - ніби на галявині, біля вулику. Буду пекти ще, бо його дуже скоро не стало,тільки крихти залишились, ледве встигла сфотати :)
Смачного!!!
Джерело: рецепт збірний, з моїми змінами
|
|