|
форма 24-38 Коржі: 3 яйця 1 скл. цукру 100 г масла 3 ст.л. нат.меду 1 ст.л. соди+оцет 4 -6 скл. борошна Крем: (в оригіналі) 300 г масла 2 скл. пудри 700 г сметани 300 г чорносливу 1 скл. арахісу(подрібненого)
Коржі: Яйця збити з цукром, додати м'яке масло, рідкий мед, соду з оцтом, борошно. Замісити м'яке тісто, розкачувати тонкі коржі і випікати при 180° 6-8 коржів (в мене вийшло 6). Коржі швидко печуться. Крем: Крем робила інший-масло+вар. згущонка. Чорнослив помити, залити водою, дод. 2 ст.л. цукру, зварити, (пару хвилин покипіло). Чорнослив змолола, зробила його трошки рідшим, додавши сиропу (того, в якому варився чорнослив) Корж намастити чорносливом, посипати горіхами, змастити кремом і накрити другим коржем, і так перекласти всі коржі. На декілька годин залишити пляцок у теплому приміщенні, де він гарно відійде і пропитається, тоді винести на холод. Смачного!!!
Джерело: Від колеги по роботі.
|
|