Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Торти та тістечка » Торт "Роз–Марі"
 

Торт "Роз–Марі"

20 травня, 2013  |  Коментів (16)  |  Рубрика: Випічка » Торти та тістечка
 

Торт "Роз–Марі"

Пропорції на один корж
0,5 скл. сметани
0,5 скл. цукру
0,5 скл. борошна
0,5 ч. л. соди (я тепер замінюю на 0,5 пакетика порошку до печива)
1 яйце

2-3 ложки какао
0,5 скл. порізаних горіхів
0,5 скл. родзинок
0,5 скл. маку

Крем:
2 жовтки
2 ст. л. цукру
1 ст. л. крохмалю
1 ст. л. борошна
1 скл. молока

200 г масла
200 г цукру - пудри

Коржі.
Розмішати яйце з цукром, дати сметану, соду, погашену оцтом, борошно. Все це робити в мисочці.

-До одного коржа додати мак(я запарюю водою і перемелюю блендером)
-До другого - горіхи
-До третього – родзинки
-До четвертого – какао

Крем.
В посудину даємо всі сухі складники, в кінці поступово вливаємо холодне молоко, весь час помішуючи, щоб не було грудочок. Ставимо на водяну баню і мішаємо, поки не загусне. Охолоджуємо. Розтираємо масло з цукром. Поступово додаємо охолоджену масу, продовжуємо втирати. Перемащуємо коржі.

P.S. Смачного !!!! Інші назви рецепту : "Міністерський", "Три богатирі", "Жіночі примхи"

Джерело: Рецепт моєї бабці.

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: daisy (20 травня 2013 15:12)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 37
Це справді смачно. У мене теж є такий перепис, єдина відмінність, що немає родзинок, а замість них - вишні. І назва -жіночий каприз, чомусь на російський манер. Всім рекомендую. І дякую за чудове фото. 3fb
 



#2 написав: oksana d (20 травня 2013 15:50)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 299
Це дуже смачний тортик! В мене є перепис такого торта тільки називається "Казка". Дякую, що нагадали про нього!
 



#3 написав: gutka (20 травня 2013 16:26)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 163
гарний розріз - смачно, також печу такий пляцок, тільки крем інший
 



#4 написав: Тереза (20 травня 2013 17:48)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Тортик казковий!!!Такі чудові складники,дякую за рецепт!!!
 



#5 написав: Іванка (21 травня 2013 16:00)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 139
Дуже добрий пляцок ! Завжди вдається і завжди смачно! Я зазвичай печу три кожі,а крем мені смакує згущене молоко збите з маслом
 



#6 написав: KASYA (21 травня 2013 19:52)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Цитата: Іванка
Дуже добрий пляцок ! Завжди вдається і завжди смачно! Я зазвичай печу три кожі,а крем мені смакує згущене молоко збите з маслом


Я теж, як Іванка, роблю крем зі згущеним молокоі маслом, інколи ще з додаванням кави. Справді смачний!


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#7 написав: Маруся (22 травня 2013 16:08)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 83
Я також його люблю. Ще мені він смакував з сметанково-пудинговим кремом. Виходить супер!
Розріз, й справді чудовий!
 



#8 написав: Аня (19 червня 2013 15:15)


Група: Гості
Коментарів: 0
Візьму собі на замітку. Дякую за рецепт!
 



#9 написав: angelina (30 червня 2013 16:30)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 17
Супер смачний торт! Я теж його печу,в нас він називається "Три богатирі". Цього разу робила його з кремом від "Сакури" і добавила ще посередині 2 коржі від медового(було забагато)))перемащених масляним кремом з чорносливом,було ніби 5-ий корж,дуже смачно!!! Є фото.Але не получається мені ніде вставляти sad
 



#10 написав: Мусічка (14 липня 2013 18:19)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 12
Дуже смачний торт. Пекла на святкування. Крем - масло + варене згущене молоко + лимон. Дякую за рецепт.
 



#11 написав: Анютик (9 жовтня 2013 13:07)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 5
Я теж робила цей тортик, він супер!!! winked

Колись в мене не було грецьких горіхів і замінила їх жареним арахісом, вийшло теж смачно.
 



#12 написав: OMar(Olga) (30 грудня 2013 23:05)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 4
:) А коли саме в крем додаються жовтки?
 



#13 написав: KotMarta (12 серпня 2014 17:26)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 18
Жовтки додаємо відразу з сухими складниками, а пізніше молоко, так не буде грудочок.....
 



#14 написав: наддя (7 листопада 2014 22:16)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 1
я пекла колись такий але в мене не вийшов дуже багато муки напхала
 



#15 написав: Meri (27 жовтня 2015 22:50)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 15
який розмір форми?
 



#16 написав: vasviktoria (10 травня 2016 09:36)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 2
Ось такий в мене вийшов тортик з трьома коржами: з какао, з маком, з горіхами та сушеною журавлиною. Дуже смачний. Дякую за рецепт! Брала подвійну порцію інгредієнтів на велику форму діаметром 26 см. Крем трішки інакший не 2 жовтки, а 2 яйця цілих збила з 4 ст. л. цукру, 2ст. л. борошна, 2 ст. л. крохмалу ( в мене був кукурудзяний ) і 0,5 л молока. Все вимішала і варила довго на маленькому вогні до загустіння. Коли крем охолонув збила масло 300 г і додала крем до нього. Крему робила більше бо був великий тортик.
P.S. Тарілка велика))) , коржі кожен висотою 2 см.
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 16
Гостей: 10
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100