150 гр. свіжого шпинату порізаного на шматочки 6 шт. нарізаних полуниць 1/4 горнятка мигдалю порізаного 1 ст. л масла 2 ст. л. насіння сезаму 2 ст. л. цукру 3 ст. л. олії 2 ст. л. оцту 1/4 ч. л. паприки 1/4 ч. л. барбекю соусу 1 ст. л. дрібно різаної цибулі
Приготування: 1. Розігріти масло на сковорідці на середньому вогні і до золотистого 2-3 хв. посмажити мигдаль порізаний. Поставити на сторону щоб охолов. 2. Змішати заправку: сезам, цукор, оливкову олію, оцет, паприку, барбекю соус і цибулю. 3. В великій мисці змішати шпинат, полуниці і мигдаль. Зверху полити заправкою і перемішати, поставити в холодильник на 10-15 хв. Перед сервіровкою.
Джерело: перекладено з англійської, з просторів інтернету
|