| 
 
150 гр. свіжого шпинату порізаного на шматочки6 шт. нарізаних полуниць
 1/4 горнятка мигдалю порізаного
 1 ст. л масла
 2 ст. л. насіння сезаму
 2 ст. л. цукру
 3 ст. л. олії
 2 ст. л. оцту
 1/4 ч. л. паприки
 1/4 ч. л. барбекю соусу
 1 ст. л. дрібно різаної цибулі
 
 
 
 Приготування:1. Розігріти масло на сковорідці на середньому вогні і до золотистого 2-3 хв. посмажити мигдаль порізаний. Поставити на сторону щоб охолов.
 2. Змішати заправку: сезам, цукор, оливкову олію, оцет, паприку, барбекю соус і цибулю.
 3. В великій мисці змішати шпинат, полуниці і мигдаль.
 Зверху полити заправкою і перемішати, поставити в холодильник на 10-15 хв. Перед сервіровкою.
 Джерело: перекладено з англійської, з просторів інтернету |