|
сіль - ⅛ ч. л. перець чорний мелений за смаком салатний мікс - 1 упаковка або інший печериці свіжі - 100 г цибуля червоний - ¼ шт перець солодкий червоний - ½ шт. куряча грудка варена - 1 шт заправка: бальзамічний оцет - 2 ст. л. вода - 1 ст. л. олія - 1 ст. л. гірчиця - 1 ч. л. цукор - ½ ч. л. сіль - ⅛ ч. л. перець чорний мелений за смаком
Гриби свіжі шампіньйони помити, великі нарізати пластинками. Обсмажити гриби, посолити і поперчити на олії 5-7 хвилин. Приготуємо бальзамічну заправку, гарненько все перемішавши. Червону цибулю нарізати тонко, солодкий перець нарізати соломкою або кільцями. Перемішати все з салатним міксом. Курячі грудки відварити, або піджарити, нарізати соломкою. Розкласти по тарілках салатний мікс з овочами, зверху курячі шматочки, гриби. Полити приготовленою заправкою. Смачного.
|
|