Інгридієнти для "Тістечка з гарбузовим насінням": - Борошно пшеничне — 500 г
- Дріжджі сухі — 7 г
- Гарбузове пюре — 300 г
- Цукор-пісок — 80 г
- Молоко (пряжене, або парене) — 100 г
- Масло вершкове (розтоплене) — 50 г
- Гарбузове насіння ТМ «SEMKI»
Спосіб приготування: У мисці необхідно змішати борошно з дріжджами та 1 чайною ложкою цукру. У іншій мисці змішати гарбузове пюре з цукром, насінням, теплим молоком і розтопленим вершковим маслом. Далі необхідно змішати рідку суміш з сухою, розкачати тісто, за необхідністю додати ще борошна.
Миску з тістом накрити сухою тканиною і залишити на 2 години в теплому місці. Потім тісто розділити на 14-15 шматочків, скачати кульки та викласти їх на деко (противень) на відстані приблизно 2 см. Накрити знову тканиною і залишити на 1 годину. Тістечка обмазати теплим молоком і випікати в розігрітій духовці при температурі 180° 20 хвилин.
Смачного!
Рецепт від сайту
http://semki.ua/