 |
2 яйця 1 скл. гарбузового пюре 220 г борошна 110 г вершкового масла 1 пакетик ванільного цукру 140 г цукру 1 ч. л. розпушувача 1 ч. л. кориці щіпка солі 0,5 ч. л. соди жменя чорниці (можна заморожену).
Рецепт на 12 великих або 24 маленьких кекси. Розігріти духовку до 175 град. Викласти форму для маффінів манжетками. В одній мисці змішати борошно, цукор, ванільний цукор, сіль, соду, розпушувач, корицю. В другій змішати вінчиком яйця, гарбузове пюре і розтоплене масло. З'єднати обидві суміші. В кінці додати акуратно чорницю, яку потрібно припудрити злегка борошном. Розкласти по формочках тісто, займаючи 2/3 об'єму. Випікати 20-25 хвилини.
|
 |