|
250 гр. маргарину 450 гр.цукру 300 гр. молока 6 яєць 1 п. порошку до печива 450 гр. борошна родзинки ( запарений і просушений) грецькі горіхи (подрібнені на шматки)
У великій ємкості збиваємо білки і цукор ( добавляємо поступово), додаємо по одному жовтки (не припиняючи взбивання), розтоплений маргарин, молоко і борошно, розмішане з розпушувачем. Частину борошна можна замінити на крохмал,щоб кекс був рихлішим і ніжнішим. Випікаємо при 180 гр. - 1год. Кекс досить великий. Готовність перевіряємо деревяною шпажкою, якщо суха -готово. Витягаємо з форми, присипаємо цукровою пудрою і охолоджуємо, бажано на решітці.
Джерело: Мій записник.
|
|