Млинці:
1літр молока
450 грам муки
3 яйця
3 столові ложки олії.
Начинка:
400 грам копченої ковбаси
300 грам твердого сиру
Поливка:
3 яйця
100 грам майонезу.
Змішуєм молоко, муку, яйця, олію. Залишаєм щоб трошки постояло. Випікаєм тоненькі млинці.
Ковбасу і сир трем на терці. Змішуєм (залишити трошки сиру для посипки) і накладаєм на млинці. Згортаєм у конвертики або трубочки. Кладем підготовлені млинці у форму змащену олією. Заливаєм поливкою: добре збиті яйця з майонезом. Посипаєм тертим сиром і запікаєм в духовці до золотавої скориночки (поки добре розплавиться сир).
Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua
Рецепт взяла від подруги.