Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Консервація » Варення з кабачків
 

Варення з кабачків

12 серпня, 2008  |  Коментів (3)  |  Рубрика: Консервація
 

Варення з кабачків


3 кг кабачків
3 кг цукру
500 г кураги
1 лимон

Кабачки вимити, обсушити, очистити і порізати. Курагу викласти на сито і обшпарити окропом. Кабачки і курагу пропустити через м'ясорубку або подрібнити блендером.
Викласти отриману масу в каструлю, додати цукровий пісок, довести до кипіння і варити на маленькому вогні 30 хвилин, періодично помішуючи.
Лимон ошпарити, обсушити і зняти теркою тонкий шар цедри. З м'якоті лимона вичавити сік. Додати лимонний сік і цедру до кабачків і варити ще 15 хвилин.

Журнал "Приятного аппетита" №9 (2008 г)


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: marinka (16 березня 2010 16:02)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 236
Випробувати повинна такий рецепт, щось таке оригінальне і смачне winked
 



#2 написав: Marmilatka (14 червня 2013 18:19)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 10
дуже смачне!! ми колись завжди робили його, коли було багато кабачків) йшло "на ура"!! тільки курагу не додавали, а апельсинку і лимон. t0242
 



#3 написав: ОЛЕСЯ (27 червня 2013 11:03)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 397
А ось і моє варення з жовтого кабачка.


--------------------
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 33
Гостей: 27
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100