|
200 г вершкового масла 150 г цукру 1 пакетик ванільного цукру сіль 3 яйця 2 лимона 250 г борошна 2 ч. л. розпушувача 150 г цукрової пудри (я давала менше)
Нагріти духовку до 200С. Масло збити, додати цукор, ванільний цукор, сіль і яйця. Один лимон вимити, обсушити, натерти цедру і вижати сік. Сік і цедру додати до цукрово-масляної маси. Борошно змішати із розпушувачем, додати до маси і перемішати. Форму змазати маслом, викласти тісто, розрівняти і пекти 20 хвилин( я пекла 30 хвилин). За цей час приготувати заливку: вижати сік з одного лимона і змішати його з цукровою пудрою. Витягнути з духовки і ще гарячим залити пиріг. Смачного!
|
|