Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Новини сайту
 
Флешмоб по випічці пампушків
Флешмоб по випічці пампушків
 

Флешмоб по рецептах Дарії Цвек
Флешмоб по рецептах Дарії Цвек
 

Новий ФМ на Дрімфуді
Новий ФМ на Дрімфуді

Запрошуємо усіх прийняти участь в новому ФМ на Дрімфуд.
 

Свобода пахне димом...
Свобода пахне димом...

Свобода пахне димком. Вона булькає у казані тим неосяжним запахом, що його жоден поет не передасть на папері. Свобода має рецепт. Якщо взяти пшеничної крупи і трохи сала, а до нього цибульки та часнику, а до того вкраяти шмат доброго та житнього хліба...
 

Конкурс "Приготуй літо"
Конкурс "Приготуй літо"
Нагадуємо ще раз, що на нашому форумі відбувається конкурс Приготуй літо.

Умови конкурсу прості, а призи як завше - гарні. Поділіться своїм літнім меню для яскравого і смачного відпочинку на природі. Чим Ви пригощали близьких, гостей, дітей? Що повнішою буде Ваша розповідь, і чим більше у ній буде фото, тим більше голосів за Вас віддадуть відвідувачі. А троє учасників, що наберуть найбільше голосів отримають один з наших дуже корисних для кожної файної господині призів. Деталі конкурсу на форумі.
 

Соціальний проект LG Electronics «Краплина крові - життя людини»
Соціальний проект LG Electronics «Краплина крові - життя людини»


КИЇВ, 20 квітня 2013 р. - Компанія LG Electronics запрошує всіх добровільних донорів взяти участь у новому етапі проекту «Краплина крові - життя людини». Захід пройде у Відділенні трансфузіології Національної дитячої спеціалізованої лікарні «ОХМАТДИТ» 22 і 24 квітня.

За два роки функціювання проекту «Краплина крові - життя людини!» У Києві було проведено 10 донорських акцій. Кожна з них допомогла акцентувати увагу на найгостріших проблемах, пов'язаних із донорством крові, і вселити впевненість у тому, що один добрий вчинок може врятувати кілька життів. На жаль, коли мова йде про маленьких пацієнтів, цього недостатньо. Нерідко для успішного одужання однієї дитини необхідна кров відразу декількох донорів. Тому діти, як ніхто інший, потребують нашої підтримки!
 

Важливе повідомлення для тих, хто ніяк не може авторизуватись на сайті!
Після зміни основного домену з dreamfood.ua на dreamfood.ua Вам довелось заново авторизуватись на сайті!
Іноді авторизація не спрацьовувала, а Ви могли подумати, що ввели неправильний пароль. Якщо Ви впевнені в точності введених даних, то просто спробуйте авторизуватись пізніше. Якщо ж є сумніви, що ви вводите вірний пароль, використовуйте посилання згадати пароль, для того, щоб Дрімфуд вам придумав новий пароль.

Нижче, подаємо інструкцію по відновленні пароля, якщо у Вас з цим виникли проблеми.
 

Нові правила публікації рецептів на Дрімфуді
Шановні дрімфудчани!

Щоб головна сторінка сайту і форум не дублювали свої функції, після довгих вагань і міркувань, адміністрацією сайту було прийнято рішення, більше не публікувати рецепти на форумі, а лише на сайті, використовуючи спеціальну форму для додавання рецептів.

Отже тепер, головна сторінка сайту стала доступною не лише для адміністраторів і VIP-кухарів, а для абсолютно усіх, хто бажає поділитись своїми смачними рецептами з аудиторією нашого сайту. І тепер знайти рецепт буде значно зручніше, ніж раніше, а про нові рецепти дізнатись буде в 2 рази легше.

Форму додавання рецепту, а також можливість коментувати рецепт зі своїми фото, ми ще допрацьовуємо. А всі рецепти які залишились на форумі, будуть поступово перенесені на сайт, у відповідні розділи з присвоєнням авторства тому, хто додав рецепт на сайт, і зі збереженням усіх коментарів до рецептів.

Взагалі це нововведення стає першим кроком до нового лиця Вашого улюбленого (сподіваюсь) кулінарного сайту.

Чекайте на нові оновлення вже в найближчий час.

З повагою, Ваша Натонька!
 

Новий конкурс на Дрімфуді: Різдвяна Казка
Новий конкурс на Дрімфуді: Різдвяна Казка

Оголошуємо конкурс на Дрімфуді. Умови прості, а призи файні. Сфотографуйте свою кутю, і розмістіть фото на форумі. Найкращу фотографію визначатимуть відвідувачі своїм голосуванням. Детальніше про умови конкурсу читайте на форумі в темі Різдвяна Казка.
 

Новий конкурс на Дрімфуді
Новий конкурс на ДрімфудіНовий конкурс на ДрімфудіНовий конкурс на Дрімфуді


Конкурс завершено!

Хочете сушку для овочів, фруктів і грибів, ручний блендер або кухонну вагу? Запрошуємо взяти участь в новому конкурсі "Золота осінь" на DreamFood.Com.Ua.
 

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 16
Гостей: 5
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100