Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Новини сайту » Новий ФМ на Дрімфуді
 

Новий ФМ на Дрімфуді

26 лютого, 2014  |  Коментів (1)  |  Рубрика: Новини сайту
 

Новий ФМ на Дрімфуді

Події, які тривають зараз в Україні, сколихнули серця не лише громадян нашої країни, українців в еміграції, але й усю світову спільноту. Ставлення до Євромайдану в людей, навіть у нашій країні, різне. Хтось підтримує цих людей, хтось з легкої руки старої влади називає їх екстремістами та іншими негарними словами. В цей час дуже активно поширюється інформація про можливу втрату цілісності нашої держави. Щоб зберегти нашу єдність важливо зосередитися на тих речах, які об’єднюють українців в усіх куточках нашої держави. Музиканти співають гарних пісень, митці малюють картинки, артисти ставлять вистави, режисери знімають кінострічки, а що робити нам, кулінарам? Ну звичайно те, що у нас виходить найкраще - приготувати смачні страви. Адже смачно поїсти любить і шахтар на Донбасі, і татар у Бахчисараї, і козак на Запоріжжі, і гуцул в Карпатах а також, як ми бачили усі, і президент у Межигір'ї.

Темою нашого нового ФМ тривалістю 1 місяць буде, як це не дивно, Українська Кухня. Тому що мені видається, що так само як народні пісні зараз отримали нове дихання, і сприймаються по інакшому, так само і наша національна кухня у ці дні буде ще смачнішою. Приготуйте страву, яка популярна або готується якось по особливому у вашому регіоні. Прикрасьте її не тільки спеціями, але й цікавою історією про те, звідки у вас з'явився рецепт цієї страви, чи як його колись готували ваші бабусі і прабабусі, чи будь-якою історією про ваш край. Давайте покажемо на власному прикладі, що в нашій багатоманітності не наша слабкість, а наша сила. У нашій розмаїтості - багатство нашої культури!


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Марія Митник (27 лютого 2014 13:29)


Група: Кондитер
Коментарів: 51
Дуже гарна пропозиція!!! Ще не знаю чи братиму участь у такому цікавому і потрібному ФМ, але двома руками ЗА ІДЕЮ.. .ДЯКУЮ АДМІНУ!!!
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 14
Гостей: 11
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100