Події, які тривають зараз в Україні, сколихнули серця не лише громадян нашої країни, українців в еміграції, але й усю світову спільноту. Ставлення до Євромайдану в людей, навіть у нашій країні, різне. Хтось підтримує цих людей, хтось з легкої руки старої влади називає їх екстремістами та іншими негарними словами. В цей час дуже активно поширюється інформація про можливу втрату цілісності нашої держави. Щоб зберегти нашу єдність важливо зосередитися на тих речах, які об’єднюють українців в усіх куточках нашої держави. Музиканти співають гарних пісень, митці малюють картинки, артисти ставлять вистави, режисери знімають кінострічки, а що робити нам, кулінарам? Ну звичайно те, що у нас виходить найкраще - приготувати смачні страви. Адже смачно поїсти любить і шахтар на Донбасі, і татар у Бахчисараї, і козак на Запоріжжі, і гуцул в Карпатах а також, як ми бачили усі, і президент у Межигір'ї.
Темою нашого нового ФМ тривалістю 1 місяць буде, як це не дивно, Українська Кухня. Тому що мені видається, що так само як народні пісні зараз отримали нове дихання, і сприймаються по інакшому, так само і наша національна кухня у ці дні буде ще смачнішою. Приготуйте страву, яка популярна або готується якось по особливому у вашому регіоні. Прикрасьте її не тільки спеціями, але й цікавою історією про те, звідки у вас з'явився рецепт цієї страви, чи як його колись готували ваші бабусі і прабабусі, чи будь-якою історією про ваш край. Давайте покажемо на власному прикладі, що в нашій багатоманітності не наша слабкість, а наша сила. У нашій розмаїтості - багатство нашої культури!