Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Конкурс: Приготуй літо!
Натонька
прагну досконалості...
26 червня 2013 12:29
Повідомлення #1


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1709
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6362
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:251038

Бали: 14796
Літо має смак. Комусь воно смакує легким димком з ароматом смаженого м'яса, комусь – хрумкою зеленню зі свіжим відтінком гострого, щойно з грядки молодого часничку чи легких пір’їнок зеленої цибульки. Воно переплітається гармонійною довершеністю соковитої полунички з витонченим післясмаком ще вологої від землі суниці…
Літо смакує так яскраво, що його смак швидше бачиш очима аніж відчуваєш смаковими рецепторами. Його чути хрумким огірком і лунким хрустом надкушеної редиски…

Увага – КОНКУРС!!! Приготуй літо! Меню для пікніка на природі!


Умови участі в конкурсі:

Подай меню, що вразить бурхливою грою кольорів і смаку. Приймаються будь – які страви та рецепти! Салат, перекус, шашлик, ну і десерт . Гриль, барбекю, смаженина на відкритому вогні, печені, варені, свіжі – будь-які! Мамині, бабусині, сусідчині, авторські, з Інтернету чи старої кулінарної книги-аби лише яскраво, свіжо, смачно і гарно! Аби лише – літо. Літо розфарбоване всмак.
(автор опису Канарейка)



Тривалість конкурсу:

Конкурс триватиме до самого-самого кінця літа. Я ніде вас не підганяю, розслабтесь)))

Призи:









Якщо будуть запитання з приводу умов конкурсу, задавайте...

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Канарейка
26 червня 2013 15:30
Повідомлення #2


Файна господиня
  • 51

Репутація: 950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1337
Реєстрація: 8.10.2010

ICQ:--

Бали: 2978
:t0242: :wink: :winked:
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
26 червня 2013 15:37
Повідомлення #3


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1709
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6362
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:251038

Бали: 14796
Канарейка,
дочекалась? :lol:

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Канарейка
26 червня 2013 15:49
Повідомлення #4


Файна господиня
  • 51

Репутація: 950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1337
Реєстрація: 8.10.2010

ICQ:--

Бали: 2978
таааааааааааааааааааааааааааааа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
4 серпня 2013 18:24
Повідомлення #5


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1709
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6362
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:251038

Бали: 14796
дівчата, хтось участь бере в конкурсі чи занадто складні умови?))

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
24 серпня 2013 11:11
Повідомлення #6


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1709
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6362
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:251038

Бали: 14796
Фото на конкурс буде чи ні?))

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Канарейка
28 серпня 2013 20:00
Повідомлення #7


Файна господиня
  • 51

Репутація: 950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1337
Реєстрація: 8.10.2010

ICQ:--

Бали: 2978
тааааааа
Перейти на початок сторінки
Канарейка
31 серпня 2013 23:27
Повідомлення #8


Файна господиня
  • 51

Репутація: 950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1337
Реєстрація: 8.10.2010

ICQ:--

Бали: 2978
Ну що виходить що я перша, тоді я починаю своє "літо "

Ось і наступив останній день такого довгожданного для всіх літечка. Сонечко все частіше ховається за хмарки, холодний вітерець вже не освіжає, а змушує вдягати теплі светерки. Дощик нагадує нам, та й всім школярам, що веселкова, барвиста, спекотна літня пора вже наближається до завершення, пора збирати свої ранці , бо завтра – школа. Завтра наступає не менш кольорова та ще й багата, золота пора – осінь.
Проте, хочу всім нагадати ті теплі, сонячно – гарячі дні, коли сонечко так щедро до нас усміхалось, змушуючи відчувати його мерехтливим маревом розпеченого повітря, коли нестерпна літня задуха не випускала нас з дому, коли всі вентилятори вже втомились охолоджувати, всі штори вікон зачинялись, вперто не пускаючи всюдипроникні сонячні промені, і ось до тебе приходить думка – що робити, куди дітись від спеки? І тут ти згадуєш, що є в тебе така гарна місцина, з безліччю фруктових дерев, з розмаїттям пахучих квітів, з гамаком під старою грушею, де можна полежати і погортати старий журнал, схрумати ще колючого огірочка, з’їсти помідорчика, соковиту сливу, рум’яного яблука.
Все, вирішено – гайда на пікнік.
Поїздка на природу – це для нас завджи подія, навіть, якщо ти заздалегідь знаєш, що завтра буде погода і ми – ура! – їдемо на дачу. Треба їхати на базар купувати м'яско на шашлик, якісь фрукти на десерт, шматок сиру, ще кілька інгредієнтів, бо все решта у тебе вже й так є, бо це росте у тебе на городі, вирощене дбайливими, спрацьованими, але такими милими і дорогими тобі руками твоєї Бабусі.
Отже на пікнік берем з собою :
М'яско на шашлик (бажано карківку)
Ковбаски гриль
Сир твердий
Сир фета
Сир моцарелла
Хліб, масло
Кілька видів овочів (баклажани, червоний перць, кабачок, кукурузку)
Кавун, диня, персики
Варення з помідорів чері
Листки салату
Свіжий базилік
Олія, часник, сіль (можна цю суміш зробити зразу вдома – потовчений часник змішати з сіллю та додати олію, таким соусом будем заправляти салат)
Тепер потроху виставлятиму фото, почну з розпалу вогню (у нас завджи на розпал є дрова фруктових дерев – вишні, сливи, груші)



Далі беремось до наших овочів. Перець, баклажани (попередньо вимиті) ставимо на решітку на відкритий вогонь, для запікання. Не треба боятись, що вони такі чорно-засмаглі від вогню! Шкірку ми зних знімаємо і виходять дуже смачні печені овочі, з яких і робимо салатик. Отже, Cалат з печених овочів:
Запечені перці та баклажани (ще гарячими поміщаємо в пакет, там вони добряче впрівають, і тоді шкірка від них краще відділяється)
Ріжемо на кубики, додаємо часниково-олійну заправку, солимо – перчимо. Салатик готовий. Така страва смакуватиме як у гарячому так і в прохолодному вигляді.



Далі готуємо Салат капрезе на грилі. Для цього маленькі помідорки чері(в нас цьогоріч вродили такі буро-чорного кольору) нанизуємо на шампур, і, даємо трішки припектись на вогні, потім донизуєм порізану на кубики моцареллу. Базилік дрібно рвемо, посипаємо страву, солимо трішки, можна збризнути оливковою олією. Кілька хвилин і капрезе на грилі готове.



Наступний наш крок - Салат мізерія по-новому. Потрібно:
Огірочки, помідорки, сир фета , листя салату, фіолетовий базилік, гілочка свіжого кропу.
Огірочки, як і помідорчики, як і сир ріжемо на дрібніші кубики, листя салату і базилік рвемо руками на маленькі шматочки.Заправляємо олією з часником, солимо. Вуаля! Салат готовий



Тепер беремось до паніні. Паніні - це такі собі – бутебродики гриль.Вони бувають закусочні та солодкі на десерт.
Отже, хліб злегка промащуємо маслом , зверху плястерок сиру, а на нього – варення з помідорів чері і на решітку, на вогонь! Як тільки сир почне плавитись, можла сміливо смакувати, страва готова. Зверху можна прикрасити листочками м’яти.
Смачна, легка в приготуванні та цікава така собі закусочка.





Бачите як плавиться сирок, мммммммммм смакота, це дійсно смачно, аж самій закортіло.
Так само робимо солодке паніні.Для нього нам потрібно (персики порізані іпромариновані в меді та коньяку).Техніка виконання таж: хліб-масло-сир-персики знову сир- знову хліб і на решітку, і на вогонь. Щоб сильно не пригоріло, можна ще постелити фольгу (це я вже 2 раз зробила,бо вже була мудра :lol: )



Далі можна приготувати кабачки та кукурузку гриль
Кабачки ріжемо плястерками, солимо викладаємо на решітку, кукурузку трішки проварену, поливаємо соусом (мед+соєвий соус).Хвилин через 10 наша кукурузка готова. А тим часом кабачки також заправляємо олійкою та часником. Кабачки –гриль також готові.





Ой, забула про ковбаски! Ми купляли готові, тому вони готуються простіше простого, кладемо ковбаски на фольгу, на решітку. За 10 хвилин страва готова.



А ще шашлик



Ох! Забула чи не найголовніше, (одну таку собі цікавеньку страву якою можна порадувати та здивувати своїх близьких) – на грилі можна готувати не тільки овочі а й фрукти, от наприклад кавун. Отже, наступна страва:
Кавун на грилi
Кавун ріжемо на товстіші скибки, очищуємо від шкірки. Ставимо на решітку, перевертаємо на другий бік, припікаємо. Зверху поливаємо соусом з меду та лимонного соку. Подаємо з листочками м’яти та медовим соусом (мед + лимонний сік)





А ще хочу показати чим займались мої найдорожчі, за цей час коли я це все готувала.



Трохи нашого столу



трохи видно мій улюблений соус ткемалі

Тепер покажу трохи й інших фотознимок.Така краса, аж дух захоплює.
Це наші фрукти



овочі



І ще трохи краси



Всю цю смакоту я готувала для 4 дорослих і 2 дітей.

Літо, краса неймовірна…

…Мені воно смакує легким димком з ароматом смаженого м'яса, хрумкою зеленню зі свіжим відтінком гострого, щойно з грядки молодого часничку чи легких пір’їнок зеленої цибульки. Воно переплітається гармонійною довершеністю соковитої полунички з витонченим післясмаком ще вологої від землі суниці…

От таке в нас літо.

А в кого яке літо ? і чим смакує воно Вам?


Перейти на початок сторінки
Ксенічка
2 вересня 2013 11:07
Повідомлення #9


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1072
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3214
Реєстрація: 18.10.2011

ICQ:--

Бали: 1702
Цитата: Канарейка
Ну що виходить що я перша, тоді я починаю своє "літо "

Канарейка, все так гарно продумано, сфотографованоБажаю удачі!

Дякую за цікаві ідеї!!
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
3 вересня 2013 08:57
Повідомлення #10


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1709
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6362
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:251038

Бали: 14796
В зв'язку з тим, що наші дівчатка чекали одна на одну і ніхто не хотів бути першим :lol: то не всі встигли прийняти участь))) Тому я даю можливість до кінця тижня ще виставити своє меню на конкурс :smile:

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 21 липня 2017 08:06

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Нове на форумі
 
szybkie pożyczki przez internet
  Пише bolekUfiv (Сьогодні, 04:58)
Pine hardener introduces decentralising.
  Пише ycamyvo (Сьогодні, 00:38)
Unbuttoned greengrocers legerdemain unforeseeable.
  Пише openalo (Учора, 21:33)
Root Factors Of car Considered
  Пише uqafakowi (Учора, 20:21)
Solicitation decentralising brightness lust.
  Пише iracosi (Учора, 02:32)
Букети, флористика
  Пише astralis123 (19 липня 2017 12:58)
Як користуватися духами?
  Пише Reverparfum (18 липня 2017 20:50)
Skutecznosc kwestionowania nieuznania
  Пише asysuk (18 липня 2017 04:24)
Shrimp immunisation cuds overspending.
  Пише odujyv (17 липня 2017 23:38)
Современное строительство помещений, улучшение квартир своими руками
  Пише ivohozecy (17 липня 2017 19:06)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 38
Гостей: 23
Користувачі: TignAgix, uqorutar, butbreella, kozyrin.timaLAB
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100