Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Новини сайту » Соціальний проект LG Electronics «Краплина крові - життя людини»
 

Соціальний проект LG Electronics «Краплина крові - життя людини»

19 квітня, 2013  |  Коментів (1)  |  Рубрика: Новини сайту
 

КИЇВ, 20 квітня 2013 р. - Компанія LG Electronics запрошує всіх добровільних донорів взяти участь у новому етапі проекту «Краплина крові - життя людини». Захід пройде у Відділенні трансфузіології Національної дитячої спеціалізованої лікарні «ОХМАТДИТ» 22 і 24 квітня.

Соціальний проект LG Electronics «Краплина крові - життя людини»


За два роки функціювання проекту «Краплина крові - життя людини!» У Києві було проведено 10 донорських акцій. Кожна з них допомогла акцентувати увагу на найгостріших проблемах, пов'язаних із донорством крові, і вселити впевненість у тому, що один добрий вчинок може врятувати кілька життів. На жаль, коли мова йде про маленьких пацієнтів, цього недостатньо. Нерідко для успішного одужання однієї дитини необхідна кров відразу декількох донорів. Тому діти, як ніхто інший, потребують нашої підтримки!

Соціальний проект LG Electronics «Краплина крові - життя людини» Для порівняння: у 2012 році Національна дитяча спеціалізована лікарня «ОХМАТДИТ» прийняла 18 115 пацієнтів. Донорська кров знадобилася для лікування 11 658 діток, а 749 пацієнтам препарати крові були потрібні регулярно. Тільки так вони могли боротися зі страшною хворобою – рак!
Для того щоб звернути увагу українців на потребу в донорській крові дитячих медичних закладів, в 2013 році всі донорські акції в рамках проекту «Краплина крові – життя людини» будуть присвячені допомозі хворим дітям.

Перша акція зі збору донорської крові відбудеться 22 і 24 квітня у Відділенні трансфузіології Національної дитячої спеціалізованої лікарні «ОХМАТДИТ», корпус 16 (вул. Чорновола 28/1). Здати кров можна буде вранці з 9.30 до 13.00. З собою обов'язково мати паспорт.

Для того щоб здати кров, необхідно зареєструватися заздалегідь, зателефонувавши за тел. (067) 961 93 39.

# # #


Про компанію LG Electronics, Inc
Компанія LG Electronics, Inc (KSE: 066570.KS) – світовий лідер і новатор у галузі мобільного зв'язку, споживчої та побутової електроніки. Ключовими продуктами компанії є телевізори, аудіо та відеотехніка, мобільні телефони, кондиціонери, пилососи та пральні машини. У компанії LG працює понад 93 000 людей на більш ніж 120 підприємствах по всьому світу. У 2010 році обсяг світових продажів компанії склав 48,2 мільярди доларів США.
Компанія LG складається з чотирьох підрозділів: Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance и Air Conditioning & Energy Solution (АЕ). LG є одним з провідних світових виробників плоскопанельних телевізорів, мобільних пристроїв, кондиціонерів, пральних машин і холодильників.
LG підписала довгострокову угоду про глобальне та технологічне партнерстві з Formula 1 ™, в рамках якого отримала ексклюзивні маркетингові права офіційного постачальника споживчої електроніки, мобільних телефонів і систем обробки даних для одного з найбільших спортивних заходів. Для отримання додаткової інформації відвідайте, будь ласка, сайт www.lg.com/ua або неформальний корпоративний блог компанії LG Electronics в Україні http://blog.lge.ua.

ПРО НДСЛ «ОХМАТДИТ»
НДСЛ «ОХМАТДИТ» - це найбільший в Україні лікувально-профілактичний заклад, який об'єднав у собі всі галузі педіатрії (у т.ч. гематологію, неврологію, ендокринологію, неонаталогію) та дитячої хірургії. Діти з найбільш складними клінічними випадками надходять у спеціалізовані відділення лікарні, де мають можливість отримати консультації досвідчених фахівців. Методики обстеження, що застосовуються в лабораторіях лікарні, відповідають останнім досягненням медичної науки і часто не мають аналогів в Україні.


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Ксенічка (20 квітня 2013 20:21)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 839
Донор несе надію на одужання і здоров'я десяткам людей. Дуже потрібна місія!!
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 30
Гостей: 22
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100