Маєчко, несу подяку за оселедець по-домашньому. Гості з"іли ВСЕ. в тому числі і цибулю. Останій кусок ділили на чотирьох.(це найкраща смакова оцінка)а я нажаль як завжди не пробувала.
Дорогі дівчатка!! Щиро вдячна Всім Вам,мої любі, за Ваше тепло і гарні відгуки!!Перечитую кожне повідомлення декілька разів і в серці розквітають ніжні весняні квіти,душа починає співати ,а кожен рядочок,написаний Вами,- виграє золотими промінчиками!!! Ще раз вітаю з весняним святом і пропоную Вашій увазі цікаву страву,яку приготували на 8 Береня мій чоловік і син.Рецептом поділився приятель мого чоловіка із Києва-Максим.Мені сподобалася сама ідея ! Крокети_кульки м"ясні з начинкою(зараз піст,тому ,думаю,можна спробувати і рибні колобки зробити)
Приготування
Фарш 05 кг жирноі свинини або підчеревини 0,5 кг яловичини 1 куряча грудинка 1 яйце 1 цибулина декілька зубочків часнику маленька булочка,намочена в молоці сіль,перець за смаком Начинка шампіньйони цибуля-підсмажені на олії(довільна пропорція)
З м"ясного фаршу сформувати кульки,розміром з мандаринку.Викласти колобки на дечко,покрите шаром порізаної кільцями цибулини.У кожній кульці пальцем зробити заглиблення,покласти туди по 1 чайній ложці начинки,посипати тертим сиром і полити сіточкою майонезу.Запекти у духовці-20-30 хвилин.При подачі-прикрасити петрушкою .Дуже соковиті і смачні,спробуйте!!! Доповнення-секрет автор цього перепису радить готувати кульки з різними начинками,кожного разу-щось новеньке: з підсмаженою картопляною соломкою,посіченим чорносливом,курагою,родзинками,консервованим ананасом ,персиками,тертими яблуками,...На Ваш смак!!!
Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 21 квітня 2012 10:29
Дякую за смачний рецепт м"ясних крокетів. Чоловікові та синочку по 100 балів. Молодці! Любять та цінують тебе, Маєчко, твої самі найдорожчі чоловіки. А мені завжди приємно завітати до тебе на гостину, де завжди зустрінуть гарним та добрим словом, гостинно, затишно, а ще й смачно пригостять різноманітними смаколиками. Успіхів та натхнення тобі та твоїй сім!ї. Нехай щастить.
Майя Шутенко, Щиро дякую за ваші цікаві і оригінальні рецепти, та за душевне тепло і ласку, що ними наповнено кожен ваш рецепт та повідомлення. А хлопці у вас справжнє диво, дбають і люблять про свою маму та дружину .
--------------------
Мене звати Наталка, рада знайомству.
Хочу подякувати, дуже-дуже Маєчко Вам за рецепт тіста на піцу, того що і корзинки з нього, давно шукала такого рецепту. дуже смачненька піца з тим тістом спробуйте дівчатка не пошкодуєте. Дякую ще раз.
Майя Шутенко, дякую за ваші неперевершені витвори мистецтва, завдяки яким я дивую своіх рідних. на ваших сторінках так смачно пахне, так затишно і цікаво-кожен раз щось новеньке. щиро дякую.
Майя Шутенко, Щиро дякую за ваші цікаві і оригінальні рецепти, та за душевне тепло і ласку,
Татка,вдячна Вам за коментар всією душею,дуже приємно!Заходьте на каву!!!
Цитата: galina27
Хочу подякувати, дуже-дуже Маєчко Вам за рецепт тіста на піцу, того що і корзинки з нього,
Галиночко!!!Дякую за сонячні слова,у мене такий настрій піднявся,що хочеться творити на кухоньці справжні чудеса! Рецепт дійсно хороший,виходить смачне тоненьке тісто,хрумке і ніжне.Його можна розкачати чи розтягнути руками до прозорого! Робити і піцу і коржі для Наполеону,рогалики..Спробуйте,піца
Цитата: Тереза
Майя Шутенко, дякую за ваші неперевершені витвори мистецтва, завдяки яким я дивую своіх рідних.
Тереза,щиро дякую за Вашу увагу до моїх рецептів.Буду і надалі продовжувати радувати Вас смачним та цікавим. Заходьте в гості,запрошую всіх,моя кухонька Вас чекає і стіл завжди накритий для дорогих відвідувачів!Приготувала ароматну кавусю для Вас,пригощайтеся,дівчатка Дякую щиросердечно всім за оцінки в репутації Сьогодні у мене для Вас,любі дівчатка печиво через м"Ясорубку Рецепт колись я писала на форумі в темі"Солодка випічка",тоді своєї кухоньки у мене ще не було,фото також не робила,вчилася. Рецептом поділилася моя сусідка тітка Валентина,у мене воно в нотатнику так і записане. Печиво через м"ясорубку №1 Від Валентини 5 склянок борошна 250 гр маргарину 1 склянка цукру 1 яйце 0,5склянки сметани 0,5 ч.л.соди,погашеної оцтом сіль ванільний цукор Борошно розтерти руками з маргарином до крупки,додати збите з цукром яйце,щіпку солі,соду,ванільний цукор і сметаною замісити тісто.Воно виходить м"яке і слухняне. До м"ясорубки візьміть спеціальні насадки -формочки і пропустіть тісто через них.Зрізати довгенькі шматочки ножем і складати на дечко,застелене промасленим папером.Пекти 15 хвилин. Печиво дуже смачне,виходить його багато і швидко готувати ,наші господиньки вже пекли Якщо не маєте насадки,то просто пропустіть тісто через м"ясорубку і сформуйте жгутики чи хризантеми,в серединку покладіть вишеньку.Готове печиво ще гарячим полити сіточкою розтопленого шоколаду і посипати цукровою пудрою
Секрет Щоб печиво виглядало "кучерявим"-посипте м"ясорубку всередині борошном,перед тим .як пропускати тісто через насадку.
Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 27 березня 2012 09:05