Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Смакує у Славочки-2, заходьте, пригощайтеся!
LiLu
Живу...Готую... Люблю ...)
25 листопада 2010 16:35
Повідомлення #51


Одна така...
  • 51

Репутація: 730
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1225
Реєстрація: 19.08.2010

ICQ:--

Бали: 1275
Цитата: Славочка
Гречаники з печінкою

Я собі скопіюю рецепт!Хочу спробувати !Люблю всі складники!Таке смачне фото t0271

--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Перейти на початок сторінки
Solka
25 листопада 2010 21:00
Повідомлення #52


Файна господиня
  • 51

Репутація: 588
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1457
Реєстрація: 8.08.2010

ICQ:--

Бали: 2401
І я мушу попробувати гречаники з печінкою amam Славочка, дякую за рецепти салата і гречаників! Я думаю на найближчий час, я вже знаю, що приготую love 1f7

Повідомлення відредагував Solka - 25 листопада 2010 21:01
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
Перейти на початок сторінки
Славочка
25 листопада 2010 22:31
Повідомлення #53


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Пробуйте дівчата, думаю вам сподобається.
oksenya75, вдалої відпустки-поїздки на Батьківщину!

Повідомлення відредагував Славочка - 25 листопада 2010 22:34
Перейти на початок сторінки
vika
26 листопада 2010 09:49
Повідомлення #54


Файна господиня
  • 51

Репутація: 168
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 400
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 882
Салат з квасольки дуже смачний. Особливо його люблять мої діти.

Повідомлення відредагував vika - 26 листопада 2010 09:51
Перейти на початок сторінки
Славочка
26 листопада 2010 16:21
Повідомлення #55


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Пропоную смачне святкове печиво. Хто готує для подарунків набір різного печива, то це можна включати до переліку сміливо--ніжне, пісочне, ефектне!

Печиво "Печериці"



Потрібно:
125 г масла чи маргарину
1/2 скл. цукрової пудри
2 ст.л. крохмалю
2 скл. борошна
0,5 ч.л. соди
1 яйце
на кінці ножа амонію
2 ст.л. какао

Напишу, як готувала я:
розм'якшене масло розтерла дерев'яною ложкою з пудрою, додала 1 розбовтане яйце, в яке домішала амоній. В миску просіяла борошно, крохмаль, соду і поступово додала до масляно-яєчної суміші.
Тісто легко замісила.
Розділила навпіл, скачала 2 джгутики, нарізала на кусочки, скачала кожну в кульку. Вийшло 45 кульок розміром горіха.
В мисочку насипала какао. Взяла чисту суху пластикову пляшку, горлечко пляшки вмочити в какао і притиснути кожну кульку, злегка прокрутити.
Печиво поскладала на деко(на силіконовий коврик) на деякій віддалі одне від одного.
Пекла у попередньо нагрітій духовці (180 градусів) 20 хв.

Рецепт взято звідси: http://jazzedcook.com/portal/forum/index.php?topic=1536.msg50296#msg50296
Тут є МК. А ще автор готує це печиво на кукурудзяному крохмалі замість борошна. Я не ризикнула замінити його картопляним крохмалем. Тому додала амоній для крихкості. Печиво вийшло дуже смачним!
Спробуйте!

Повідомлення відредагував Славочка - 26 листопада 2010 16:23
Перейти на початок сторінки
LiLu
Живу...Готую... Люблю ...)
26 листопада 2010 16:38
Повідомлення #56


Одна така...
  • 51

Репутація: 730
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1225
Реєстрація: 19.08.2010

ICQ:--

Бали: 1275
Цитата: Славочка
Печиво "Печериці"

Такі цікаві грибочки!я собі скопіювала рецептик!Виглядають як справжні

--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Перейти на початок сторінки
Славочка
26 листопада 2010 16:41
Повідомлення #57


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Ну що ж, продовжуємо готуватись до свят?
Зробила цукати з апельсинових кірок. По-різному їх робила, ці сподобались найбільше.


Апельсинові цукати



Нижче слова автора:
Інгредієнти:
300 г апельсинових кірок (з білою частиною), дуже бажане брати товстошкірі апельсини ( у мене пішло 5 середніх апельсинів)
Вода для бланширування
Для сиропу:
3 скл. цукру
1 3/4 скл. води
+ цукор для зберігання

Готування:
Звичайно, апельсини слід дуже добре вимити до очищення. Скоринки зняти сегментами (я розрізала шкірку на чверті й знімала). Потім порізати її поперек на смужки товщиною в півсантиметра або трохи більше.
У просторій каструлі скип'ятити близько літра води й покласти скоринки. Довести до кипіння й, зменшивши вогонь дати легенько покипіти близько 5 хвилин. Потім відкинути кірки на друшляк і наповнити каструлю свіжою водою. Повторити бланширування ще два рази. Щоб позбавити скоринки від гіркоти.

Потім дати скипіти воді із цукром (помішувати поки цукор не розчиниться) і додати в сироп бланшовані кірки. Дати закипіти, зменшити вогонь до мінімуму (дуже дуже легке кипіння) і варити година-півтора (не перемішувати). Скоринки повинні стати дуже м'якими й солодкими, а рідина стати насиченим ароматним густуватим сиропом. У процесі варіння краще мати під рукою чашку з водою й пензлик, щоб періодично очищати стінки каструлі від цукрового сиропу, щоб він не карамелізувався й не став горіти.

На цьому етапі є два шляхи. По-перше, вийняти готові скоринки із сиропу й обваляти кожну скоринку в цукрі. Потім викласти не щільно на ґрати, застелену папером для випічки й залишити підсихати в теплім сухім місці приблизно на добу. Скласти в банку, закрити папером для випічки й зберігати пару тижнів.
Такі цукати гарні самі по собі. Або їх можна покрити шоколадом, або додавати в тісто, або використовувати для подачі всіляких десертів. Крім того - це відмінний подарунок :)

По-друге, дати скоринкам охолонути в сиропі. А потім перелити теплий сироп разом з кірками в банки, закрити й поставити в холодильник. Зберігати їх можна близько 3 тижнів. Такі цукати залишаться м'якими й просочаться сиропом ще більше. Їх можна використовувати в десертах, додавати в тісто для кексів, мафінів і млинчиків. Поливати сиропом зі шматочками цитрусових морозиво або тости. У загальному - варіантів маса.

Насичений сироп так само можна додавати в тісто й креми, поливати морозиво, тости, вафлі, млинчики - у загальному використовувати скрізь, де підкаже фантазія й поєднюваність ароматів :).

Рецепт взято з жж gaspadynya.livejournal.com

Повідомлення відредагував Славочка - 26 листопада 2010 16:42
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
27 листопада 2010 07:35
Повідомлення #58


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Славочко, апетитні печериці, чудові цукати. Дякую за рецепт цукатів!
Перейти на початок сторінки
lana
27 листопада 2010 07:59
Повідомлення #59


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Славочка,
Цукати готую давно. Ще моя бабуся для печива "Калли" (Рецепт давала Іринка) іх виготовляла.Але зберігали в сиропі,а сушені куштувала у когось- надзвичайно смачно! Навіть не здогадувалася, що так легко готувати! Спасибі, Славочко!

Повідомлення відредагував lana - 1 грудня 2010 19:26
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
29 листопада 2010 12:54
Повідомлення #60


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Славочка твоє печиво вигляає дуже гарно і святково.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 03:30

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 77
Гостей: 73
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100