Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Посмакуємо-2!!! , Готуємо з любов'ю та усмішкою!
oksenya75
17 серпня 2011 11:29
Повідомлення #511


Файна господиня
  • 51

Репутація: 303
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 619
Реєстрація: 23.09.2010

ICQ:--

Бали: 1381
Ірочко, ти просто кулінарна чарівниця!!!! Стільки всього смачного і оригінального на твоїй сторіночці!!!! Золоті ручки у тебе і голова мудра і фантазійна. Ти великий молодець!!!
Перейти на початок сторінки
Канарейка
17 серпня 2011 14:47
Повідомлення #512


Файна господиня
  • 51

Репутація: 950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1335
Реєстрація: 8.10.2010

ICQ:--

Бали: 2959
Ірка-Шкірка,
Скільки в тебе всього смачненького і баклажани і паштет і рибка, то моя слабість. А що то біля рибки і цвітної капусти таке стоїть ?

Ой вже прочитала на наступній сторінці. Аце я люблю найбільше :winked:

Повідомлення відредагував Канарейка - 17 серпня 2011 14:52
Перейти на початок сторінки
lana
17 серпня 2011 17:00
Повідомлення #513


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Ірусю, всі страви- відпад!!!! Надивилася. Нанюхалася. :love: Занотувала! А зі сторінки йти не хочеться :m05004:
Перейти на початок сторінки
ІНЕСА
17 серпня 2011 17:09
Повідомлення #514


Файна господиня
  • 51

Репутація: 184
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 731
Реєстрація: 14.10.2009

ICQ:--

Бали: 453
Ірка-Шкірка,
Я би в тебе на сторінці сиділа аж до ранку!Але ти не лише чудовий кулінар,ти ще й неперевершений фотограф! Ну вмієш ти гарно сфоткати ,нема де правди діти))))) :winked:
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
17 серпня 2011 18:05
Повідомлення #515


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Цитата: Ірка-Шкірка
Почну з паштету - простого і швидкого:

Паштет печінковий тушкований

Баклажани по-корейськи
Цвітна капуста по-корейськи
Крижавки від куми
Риба печена оригінальна
Ще один смачний рецепт лавашу
Огірочки угорські
Мясо в шапочці з чорносливу

Іриночко :a0a: !!!Яка тут смакота,які чарівні аромати на кухоньці!Ммммм!!!
Згідна з дівчатами,що ...не хочеться виходити,можна годинами милуватися прекрасними фото і насолоджуватися Твоїми неповторними стравами,так майстерно і з любов;ю приготовленими!!!
Чудове естетичне оформлення композицій,особливо огірочків:))))!!!Супер!

Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 17 серпня 2011 18:32
Перейти на початок сторінки
Yatsan
17 серпня 2011 18:42
Повідомлення #516


Молода господинька
  • 34

Репутація: 248
Група: Кондитер
Повідомлень: 212
Реєстрація: 17.04.2011

ICQ:--

Бали: 884
Іра майстриня не то слово, просто супер шеф кухар - і гарно, і цікаво, і смачно.
Перейти на початок сторінки
Solka
17 серпня 2011 19:23
Повідомлення #517


Файна господиня
  • 51

Репутація: 588
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1457
Реєстрація: 8.08.2010

ICQ:--

Бали: 2401
Ірина, тема поновлена по повній програмі, навіть не знаю на чому зупинити погляд, все таке смачне! Хочу відмітити рецепт цвітної капусти по-корейськи, цікавий рецепт, легка і смачна овочева страва. Тушкований печінковий паштет - також мені до смаку, дякую за рецепт! Запечена рибка дуже смачненька! І взагалі Твоя кухня мені до душі, рецепти оригінальні і яскраві, подані з неймовірним натхненням, дякую за докладний опис і апетитні фото :86a0:

--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
28 серпня 2011 23:04
Повідомлення #518


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Дівчата, ви мене просто завстидали похвалами :feel: ...
Дякую вам за гарні і теплі слова!!!
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
28 серпня 2011 23:14
Повідомлення #519


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Сезон закруток у триває і на кухні, як завжди, спекотно...
Цього року я спробувала декілька нових рецептів, які знайшла в інтернеті.


Почну з незвичайної салатної закрутки-заготовки до зимового салату дуже насиченого рубінового кольору:

Зимовий салат з буряку і слив



В стерильні баночки викласти шарами:
- варений буряк - порізаний пластинами або брусочками
- сливи, бланшовані в окропі 3 хвилини
- від себе до слив кинула декілька ягід винограду "Ізабелла" - не втрималась - дуже люблю його смак і запах :smile: (ягоди виклала поверх шарів слив і буряку.

Додати прянощі - духмяний перець, гвоздику, лимонник (у мене не було).
Залити киплячим росолом: на 1л води додати 100мл цукру, 2ч.л. солі.
Закатати, перевернути і закутати до охолодження.
P.S. Для надійності таки рекомендую простерилізувати баночки протягом 10хв.

Взимку приготувати салат, додавши варену картоплю, порізану кубиками, ошпарену нарізану цибулю і варену фасолю. Заправити майонезом.

Знайшла рецепт в щоденнику Галини 5819 на сайті liveinternet.ru.

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 28 серпня 2011 23:18
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
28 серпня 2011 23:38
Повідомлення #520


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Ще один рецепт сподобався мені з першого погляду:

Салат желейний



Рецепт розрахований на 3 1,5л баночки ( я приготувала в 2 1,5л і 2 0,75л).

Приготувати (кількість овочів приблизна - різати краще не відразу усі, а по мірі закладання в банки):

- 1кг огірків - нарізати кружальцями
- 1 кг бурих помідорів (тобто твердих і м'ясистих, щоб нарізані кружечками трималися купи) - нарізати кружальцями
- 1 кг болгарського перцю - порізати кільцями або грубою соломкою
- 3-4 цибулини - порізати кільцями
- 1 пучок петрушки (я ще взяла селеру) - подрібнити
- 6-7 зубців часнику
- 2л води (у мене трохи залишилося - вистачить і на 5л)
- 6ст.л. цукру
- 4ст.л.солі
- 3ст.л. оцту
- чорний перець горошком
- 6ст.л. олії
- 40г желатину (8ч.л. - поміряла для зручності)

1. Закип'ятити воду. 1 склянку відлити, охолодити, замочити в ній желатин (я замочувала в більшій кількості води - 300мл - желатину досить багато). Приготувати росіл, додавши сіль, цукор і прокип'яти його 5 хвилин.
2. В простерилізовані банки (в розрахунку на 1 1,5л банку) покласти по 5-6 шт. чорного перцю, 2 зубці часнику.
3. Шарами (усього вийде по 2 шари кожного виду овочів) викласти нарізані овочі - перець, помідори, огірки, цибуля, петрушка. Тут я трішки відійшла від рецепту і зелень поклала на низ банки.
4. В кожну банку влити по 1ст.л. оцту і по 2ст.л. олії.
5. Підігріти желатин до розчинення (не кип'ятити), вилити до кипячого росолу, залити в банки.
6. Накрити простерилізованими кришками, стерилізувати банки 15-20 хвилин.
7. Закрити, закутати до охолодження.

Росолом, що залишився, я залила сирі овочі і поставила в холодильник - на ранок отримала сирий желейний салат :smile: . Тому коли буду подавати його на стіл, також попередньо викладу в миску і поставлю в холодильник - при теперішній спеці желе в банці не застигає. Будемо чекати зими.

Рецепт побачила в щоденнику jokerjoe зі сайту liveinternet.ru.

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 29 серпня 2011 00:37
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 14:03

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 98
Гостей: 91
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100