Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Посмакуємо-2!!! , Готуємо з любов'ю та усмішкою!
Ірка-Шкірка
13 жовтня 2010 13:24
Повідомлення #41


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: vika
Я додала соди до цибулі і вона стала гірка (може забагато ?) чи то так має бути.

Не знаю, у мене цибуля не ставала гіркою, вона тільки допомагає цибулі розчинитися, а м'ясу - стати м'якшим і ніжнішим.
Можливо ти пересмажила цибулю?
Перейти на початок сторінки
vika
14 жовтня 2010 10:29
Повідомлення #42


Файна господиня
  • 51

Репутація: 168
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 400
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 882
Дякую, Іра. Спробую ще раз.
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
14 жовтня 2010 10:48
Повідомлення #43


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: vika
Спробую ще раз.


Я також спробую ще раз, бо сестричка, диктуючи з пам'яті рецепт по телефону, також забула одну деталь - перед тим вона мені вже його не раз розказувала, але я поки не записала, до голови не брала - знала, що консультант під рукою feel lol .

Позавчора я смажила і тушкувала курячі гомілки з цибулькою, то також під кінець додала на кінчику ножа соди - цибулька розпустилась і вийшов смачний соус.

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 14 жовтня 2010 11:50
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
14 жовтня 2010 11:02
Повідомлення #44


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Палаюча аджика

Рецепт Любані- побачила і побігла робити.
500 г чилі перцю - обрізати хвостики, 500г болг. червоного перцю - почистити, перемолоти на м'ясорубці а потім збити в блендері.
Додати 1ст.л. солі, 1ст.л. цуку, 1ст.л. оцту, 2ст.л. олії.
Вимішати, розфасувати по маленьких баночках (у мене - від дитячого харчування і спецій), заморозити. Витягати поштучно.
Запалює!!!

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 14 жовтня 2010 12:03
Перейти на початок сторінки
idianka
14 жовтня 2010 11:31
Повідомлення #45


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Цитата: Ірка-Шкірка
Палаюча аджика


оох , ну й пече ! laughing

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
Славочка
14 жовтня 2010 22:03
Повідомлення #46


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Цитата: Ірка-Шкірка
цибулька розпустилась і вийшов смачний соус.

я так ще не пробувала! беру на замітку.

ОООце аджика! точно палаюча. Якось мама варила пекучу з аличею, то сестра намалювала дружній шарж як ложка плавиться від помішування цієї аджики. Ну а ця має бути ще більш термоядерна!
Перейти на початок сторінки
Solka
14 жовтня 2010 22:47
Повідомлення #47


Файна господиня
  • 51

Репутація: 588
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1457
Реєстрація: 8.08.2010

ICQ:--

Бали: 2401
Ірка-Шкірка, всі ваші приготовлені страви оригінальні і дуже смачні!!! Дякую за рецепти belay

Повідомлення відредагував Solka - 14 жовтня 2010 23:48
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
14 жовтня 2010 23:09
Повідомлення #48


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Solka
Дякую за рецепти belay


На здоров'я love !!!
Перейти на початок сторінки
lana
15 жовтня 2010 17:35
Повідомлення #49


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Ірка-Шкірка,
Іринко, на твоїй новенькій кухні навіть аджика виглядає по- особливому святково!!!
Перейти на початок сторінки
lingrod
15 жовтня 2010 19:36
Повідомлення #50


Файна господиня
  • 51

Репутація: 570
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 765
Реєстрація: 20.04.2010

ICQ:--

Бали: 1509
lana,
Цитата: lana
Ірка-Шкірка,Іринко, на твоїй новенькій кухні навіть аджика виглядає по- особливому святково!!!

Правда ж, Ланочно, і я замітила трошки ту нову кухню, яку влітку встановлювали у Ірусі, а вона ніяк не збереться показати нам хоч пару ракурсів. Там шось таке дуже цікаве. winked
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 квітня 2024 18:54

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 33
Гостей: 23
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100