Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Посмакуємо-2!!! , Готуємо з любов'ю та усмішкою!
Ірка-Шкірка
2 березня 2011 15:31
Повідомлення #281


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: uliana_y
Сьогодні спробую!))

Успіхів!!!

Цитата: уляночка
Твоє Буріто вбиваюче!!!!

Воно точно палаюче, але поки що всі живі-здорові...


ksenika, зажди рада додати натхнення і капельку хорошого настрою!
Перейти на початок сторінки
LiLu
Живу...Готую... Люблю ...)
2 березня 2011 19:13
Повідомлення #282


Одна така...
  • 51

Репутація: 730
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1225
Реєстрація: 19.08.2010

ICQ:--

Бали: 1275
Цитата: Ірка-Шкірка
Буріто

Вау!!класна штука!!Я деколи роблю шось подібне з лавашу!!А тут таке!ну вже буду пробувати !ми таке любимо :tongue: !А читати заходила три рази,бо такий твір настрочила :laughing:

--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Перейти на початок сторінки
Olenochka
2 березня 2011 19:26
Повідомлення #283


Файна господиня
  • 51

Репутація: 278
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1196
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:--

Бали: 771
Опис чудовий і смак думаю також :belay:
Перейти на початок сторінки
Славочка
2 березня 2011 19:50
Повідомлення #284


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Іра, величезне спасибі за чудові страви! прибігаю з роботи--і заглядаю в твою темку! зупку витворю на завтра, за БУРІТО--100 балів за роботу з текстом-зображенням-і за саму смачну страву!

А тепер аж "проковтнула язик" :)) слів нема як смачно!
До речі, ще подяку за Хрустку картоплю--цілу бритванку на всіх!

Повідомлення відредагував Славочка - 2 березня 2011 19:53
Перейти на початок сторінки
Solka
2 березня 2011 22:08
Повідомлення #285


Файна господиня
  • 51

Репутація: 588
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1457
Реєстрація: 8.08.2010

ICQ:--

Бали: 2401
Ірина, буріто вражає! Дуже гарний опис і фото - завжди цікаво, бо отримуєш все найнеобхідніше, і інформацію і уявлення як виглядає страва :winked:
Славочка, а який соус ти приготувала до хрусткої картоплі - гострий чи делікатний?

--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
16 квітня 2011 22:32
Повідомлення #286


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Вже декілька днів у нас на "ура!" йде такий апельсиново-банановий коктейль:
- дитячий кефірчик (на заквасці "біфівіт") - 1скл.
- апельсиновий сік - свіжий або з банки - 1скл.
- банан.


Старші діти навіть не відчули смаку кефіру - він дуже ніжний і ледь кисленький.
Особливо смачно починати ним ранок - і смачно, і корисно, і ситно!
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
16 квітня 2011 22:32
Повідомлення #287


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Швидкий гречаний пиріг


Про нього уже мова на форумі йшла, пекли, але цього разу я трошки відійшла від правил. Просто одного дня у нас був надлишок вареної гречки (і це в часи гречаного дефіциту :am: :lol: ), наступного дня я зробила надлишок картоплі - відваривши на декілька картоплин більше, а вже ввечері не втрималася і приготувала начинку до гречаного пирога.
Діло залишилося за малим - тісто і в духовку. Захотілося чогось швидкого і легкого - в результаті закалампуцькала ось таке:

Тісто: 300мл кефіру (у мене - кисломолочний "Нан" - дитина була забракувала) вилити в миску, додати 3-4ст.л. сиру, 2 яйця (у нас, як не в людей, одне яйко, але двохжовткове :smile: ), 1/2ч.л. соди(краще загасити оцтом :smile: , бо кислоти кефіру не завжди достатньо), 1/2ч.л. солі, 1ч.л. цукру і мука - закалатати тісто, як густа сметана.
Відставити, поки нагріється духовка - до 160 градусів з вентиляцією.
Форму змастити олією, викласти і розгладити ложкою 1/2 тіста, потім - гречана начинка, знову тісто і в духовку на 20-25 хвилин - поки тісто зверху не почне нарум'янюватися.
Витягнути пиріг, змастити зверху томатним соусом (від піци залишився :lol: ) і посипати тертим сиром.
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
16 квітня 2011 22:32
Повідомлення #288


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Сьогодні спробувала швидкий варіант печеної картоплі. Рецепт побачила на food.ua, але точно не запамятала, тому, як завжди, зробила трошки по-своєму.
Картопля печена в мікрохвильовці


Добре помити щіточкою або драпачкою 500г картоплі, розрізати повздовж навпіл, викласти на широку тарілку зрізом донизу, зверху скропити олією і посипати сіллю. Пекти 5-6 хвилин (я картоплі взяла "на око" трошки більше, тому поставила на 6 хв), перевернути, посолити, посипати орегано (для запаху - можна й розмарином або кмином), поставити ще на стільки ж часу пектися. Залишити настоятися декілька хвилин, не відкриваючи дверці і смакувати з саламахою (олія+сіль+часник), маслом або просто саму.
... на тарілці
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
16 квітня 2011 22:32
Повідомлення #289


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цей рецепт виник на основі двох оригінальних рецептів від Олі зі сайту harch.ru. Спочатку думала спекти окремо, але потім скомпонувала їх разом і трошки видозмінила (як завжди :lol: )
Бананово-кокосові маффіни з вершками


Тісто:
3 яйця збити з 1скл (200мл) цукру. Приготувати суміш: 1/2 банану і 100мл кефіру збити в блендері - щоб вийшла 1скл. рідини. Додати до збитих яєць. Розтопити 100г масла, також додати до збитої суміші.
В іншій мисці перемішати 2 скл. муки, 1,5ч.л. розпушувача і пакетик ванільного цукру. Все разом вимішати. Розлити по формочках. Зверху чайною ложечкою посипати посипкою.
Посипка - приготувати заздалегідь:
50-60г кокосової стружки змішати з 1/2скл. цукрової пудри і 1 пакетиком ванільного цукру.
Пекти протягом 20-25 хв у духовці.
Витягнути.

Кожний маффін зверху полити 1ч.л. вершків - за бажанням. Але від цього вони стають ще ніжнішими :smile: .

Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
16 квітня 2011 22:32
Повідомлення #290


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Угорська ватрушка

Рецепти пирогів з сухого тіста розповсюдилися швидко. І якщо варіант сухого пирога з яблуками деколи зустрічався під назвою Болгарський яблучний пиріг, то подібний рецепт з сиром я знайшла в Олі зі сайту harch.ru під назвою Угорська ватрушка. Ще трошки і рецепт повинен дібратися до України з новою начинкою :smile: і стати національним...

Суха суміш:
1,5скл муки (300мл) швидко посікти зі 100г масла та 1ч.л. розпушувачу.

Сирна начинка:
2-3 яйця (у мене був сухий жирний сир. тому додала 4 яйця) збити з 1скл. цукру та 1 пак. ванільного цукру, додати 500г меленого сиру.

Форму викласти пергаментом для випічки, боки можна змастити жиром (найкраще смальцем) і викласти 2-3 ст.л. сухої суміші - рівномірно розподілити по формі.
Тепер черга сирної начинки. Ще коли я читала рецепт, думала, яким чином можна по сухій суміші рівномірно розподілити рідку начинку - ложкою це робити незручно, тому на допомогу прийшов кондитерський мішок (із серії одноразових).
Набрати приблизно 4 ст.л. сирної начинки і у вигляді щільної решітки розподілити по сухому тісту.
Потім знову - суха суміш - сирна начинка. Треба намагатися робити тонкі прошарки, щоб вони краще пропеклися.
Зверху останній шар - суха суміш. Я ще й посипала залишками кокосової посипки з попереднього рецепту.
Пекти в духовці при темп-і 160 (з вентиляцією) або 170 без вентиляції.

Коли спечеться - витягнути і вилити заливку поверх ватрушки:
4ст.л. сметани + 2ст.л. цукрової пудри + 1/2 банки (200г) згущеного молока - змішати в мисці.
Я подумала, що заливки виходить досить багато, тому щоб вона не розтікалась, я поставила пиріг ще на хвилин 7-10 в духовку.
Смачно!
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 24 квітня 2024 08:58

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 22
Гостей: 6
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100