Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Посмакуємо-2!!! , Готуємо з любов'ю та усмішкою!
Olenochka
7 лютого 2011 01:34
Повідомлення #181


Файна господиня
  • 51

Репутація: 278
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1196
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:--

Бали: 771
Цитата: Ірка-Шкірка
Жульєн

дякую за рецепт :winked:
Перейти на початок сторінки
vika
7 лютого 2011 09:33
Повідомлення #182


Файна господиня
  • 51

Репутація: 168
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 400
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 882
Іра, стільки смакоти! Особлива подяка за жульєн, давно хочу спробувати приготувати. Оскільки твоїм рецептам довіряю то напевно приготую.
Мафіни супер. Печу їх досить часто, бо неважко і недовго. Черга за твоїми.
Також цікавий рецепт форшмака 1 і 2, бо за привичкою це консерва і яйце, а я консерви не дуже люблю.
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
7 лютого 2011 11:44
Повідомлення #183


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Iра у вас все дуже апетитне. Дякую за рецепт жульєна хочу спробувати бо я готую по іншому рецепту і він виходить дуже густим.
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
7 лютого 2011 17:24
Повідомлення #184


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Уляночко, дякую :cd: !

Маруся, купляй поскоріше - я також деколи як побачу щось смачне - вже би з'їла!

Оленочко, на здоров'я!

vika, sunnygirl, коли буде бажання - спробуйте жульєн - справді смачно і дуже ситно.
Звичайно, що оригінальний жульєн готують на жирних вершках, але наша українська домашня сметана не зрівняється з жодними вершками!!! З нею набагато смачніше і легесенький смак кислинки там потрібний.
Перейти на початок сторінки
Natalyi
7 лютого 2011 17:53
Повідомлення #185


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Цитата: Ірка-Шкірка
Жульєн

А в мене той жульєн все якийсь густий. Я й не знала, що то може бути рідше. Дякую за рецепт, спробую, бо так смачно виглядає !

--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
10 лютого 2011 22:47
Повідомлення #186


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Салат з кальмарів

500 г кальмарів – добре промити, зварити протягом 1-2 хвилин в підсоленій воді (інакше будуть резинові)
2 варені яйця
1 невеликий огірок
½ яблука
½ маринованої цибулини
(якби був червоний перець – додала б і його)
Всі продукти порізати смужками, посолити, поперчити, заправити майонезом.

Звіти та обговорення ось тут

Повідомлення відредагував Натонька - 28 грудня 2013 21:45
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
10 лютого 2011 22:49
Повідомлення #187


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Коли побачила рецепт, відразу запахло бананом і захотілося приготувати. Менша дитина з жахом дивилася, як я вилкою розминала банан, але результат признала.
Рецепт побачила в щоденнику Достархан з li.ru.

Бананове печиво-чіпси
(Індійська кухня)


1 банан + 2ст.л. цукру – розім’яти вилкою (для таких лінивих, як я, можна і блендером :lol: )
Додати 1ст.л. масла, 1/4ч.л. кардамону (за бажанням можні і кориці трошки всипати), муку (+ порошок для печива) і замісити некруте тісто.
Залишити на годину. За цей час можна зварити сироп з 1скл. води і 2 скл. цукру та поставити охолоджуватися. Сироп я варю першим, щоб швидше охолов.
Тісто розтачати, порізати невеличкими квадратиками, смажити у фритюрі (я смажила просто на пательні з великою кількістю олії). Готові чіпси покласти в сироп на 10 хвилин.
Запах надзвичайно банановий :smile: !!!

P.S. Як на мене, не вегетаріанку, тут бракує 1 яйця. Банани дають додаткову вологу, а якщо просто дати більше муки – буде забите тісто.
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
10 лютого 2011 22:51
Повідомлення #188


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Флячки з фасолькою

Довго про них думала, згадувала консервовані флячки у банках, які мені колись привозила сестричка з шваґром з Польщі і мала велике бажання їх приготувати… Обійшовши рідний базар взнала, що чищені шлунки можна купити лише на Привокзальному базарі, тому сьогодні приготувала спрощений варіант – з курячих шлуночків і сердець.

На 3 літрову каструлю…
1 200г курячих шлунків і сердець – добре промити, почистити, скласти в каструлю, залити водою, щоб покрила , довести до кипіння, злити воду, знову промити, дрібно порізати,залити чистою водою, коли закипить – зібрати шуму Додати попередньо замочену 1 - 1,5 скл. фасолі, сіль, перець горошком і нехай вариться 1 годину (телячі шлунки треба варити декілька годин).
1 велику цибулину – порізати кубиками, підсмажити на олії
1 велику морквину – порізати кубиками, додати до цибулі
½ селери – порізати кубиками, додати до цибулі з морквою. Підсмажити, додати до шлуночків.
Додати до каструлі 2 лаврових листки.
Коли все гарно звариться, 1 скл. доброї сметани (краще домашньої) влити бульйону з каструлі, розмішати, додати пару ложок муки, розкалатати, влити, безперервно помішуючи, в каструлю. Нехай покипить хвилин 5.
Додати 4 – 5 подрібнених зубчиків часнику, накрити кришкою, виключити газ і дати настоятися пару хвилин.
Смакувати гарячим.

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 10 лютого 2011 22:53
Перейти на початок сторінки
Natalyi
10 лютого 2011 22:59
Повідомлення #189


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Цитата: Ірка-Шкірка
(інакше будуть резинові)

Я раз пробувала з тими кальмарами шось зробити, спроба була невдалою... :lol: ...то певно я їх не так варила ! Прийдеться ще раз робити, бо дуже смачно вже той салат виглядає !

Цитата: Ірка-Шкірка
Бананове печиво-чіпси

Таке цікаве...мені (що поїдає все солодке і фруктове :tongue: ) підходить.

Цитата: Ірка-Шкірка
Флячки з фасолькою

Колись бабуся все робила (телячі), марудна то справа, але їли всі !

Дякую, Іро, за цікаві рецепти ! :belay:

Повідомлення відредагував Natalyi - 10 лютого 2011 23:00
--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
10 лютого 2011 23:08
Повідомлення #190


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Іриночко :a0a: !Як смачно пахне у Тебе на кухоньці,ось я і зайшла на спокусливий аромат! :love: завжди у Тебе щось цікавеньке і оригінальне:флячки з фасолькою,салат з кальмарів,а також східні солодощі,так майстерно приготовлені :бананові печиво-чіпси! :winked:
Дякую за гарні рецепти!!! :belay:

Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 10 лютого 2011 23:17
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 квітня 2024 12:06

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 95
Гостей: 86
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100