Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Посмакуємо?, Смачні рецепти, що подобаються мені!
Ірка-Шкірка
28 серпня 2010 21:48
Повідомлення #501


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: sunnygirl
Чудові пиріжки варто і собі такі приготувати. Скумбрія і маринована гобуша мабуть смачнющі вийшли.

Пиріжки справді дуже легко робити - головне, не забути вчасно відправити їх в духовку bully , а рибка вийшла дуже ніжна - ледь солена, чуть кисленька - дуже смачна!
Перейти на початок сторінки
lana
28 серпня 2010 21:54
Повідомлення #502


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Ірка-Шкірка,
Доки читала рецепт маринованої рибки belay - вся слиною зійшла!!!!
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
28 серпня 2010 21:59
Повідомлення #503


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: lana
Доки читала рецепт маринованої рибки belay - вся слиною зійшла!!!!

Так не можна crying !!! Треба хоч скоринку хліба брати, перечитуючи рецепти на сайті!!!
Перейти на початок сторінки
Славочка
29 серпня 2010 08:46
Повідомлення #504


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
о, ті пиріжки мені підходять за швидкістю приготування.
А за рибкою я до тебе в темку заглядаю, як кішка :)))
Перейти на початок сторінки
мари4ка
29 серпня 2010 10:18
Повідомлення #505


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Ірка-Шкірка,як дивлюсь на ту рибку,то не можу стриматись,аж слинка тече m05004
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
29 серпня 2010 12:51
Повідомлення #506


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Славочка
А за рибкою я до тебе в темку заглядаю, як кішка :)))

Цитата: мари4ка
Ірка-Шкірка,як дивлюсь на ту рибку,то не можу стриматись,аж слинка тече

Рибка ще є - заходьте, пригощу amam !!!
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
31 серпня 2010 17:58
Повідомлення #507


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Сьогодні пригощу вас гостреньким з перчинкою:
Фаршировані перці чилі
з паляницею паратха


Перш за все перед початком роботи з перцем чилі пораджу всім захистити свої руки рукавичками (найкраще тоненькими силіконовими), а то мої пальці печуть досі feel .
Готуємо начинку: на млинку до кави змолоти 1 скл. гороху (у мене є дуже смачні горохові пластівці, та й молоти їх набагато легше - в оригіналі це повинна бути нутова мукаsmile ) з 1/2ч.л. зіри (індійський кмин), додати 1/2ч.л. солі, 1/2ч.л. куркуми, 1 дрібно порізану цибулину, 2 подріблені зубчики часнику, 1 великий помідор - потерти на терці без шкірки.
Фарш вимішати, додати води, щоб був густий, але не рідкий.
Вибираємо великі за розміром перчини, миємо і надрізаємо від хвостика до кінчика. Акуратно вибираємо серединку і витрушуємо зернятка, а потім ложечкою накладаємо начинку. Розігріваємо пательню і смажимо з однієї сторони 5хв, перевертаємо (дуже обережно, бо сильно стріляє!!! - як щит використовувати кришку пательні і піднімати її по мінімуму) і смажимо ще 20 хв:

Коли поставили перці смажитися, швиденько готуємо палянички - я на сьогодні вибрала паратху - паляницю, популярну в Індонезії, яка готується з муки грубого помолу (натрапила в Ашані):
з муки грубого помолу, води та солі замісити тісто, дати постояти пару хвилин, розділити на частинки, завбільшки з грецький горіх - можна й більші, просто я їх смажила на маленькій пательні, розтачати одну кульку, змастити олією, скласти вдвоє і ще раз вдвоє, знову розтачати і смажити на олії з обох сторін.
Перці і паляниці будуть готові одночасно:

Частувати з овочами, соусом (типу каррі) і ... холодним пивом - хоч в оригіналі рецепту говорили, що смаження знімає гостроту перцю, це не зовсім так... Пече добряче, але смакує також добре winked .
За рецепт спасибі begum з liveinternet.ru.

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 31 серпня 2010 19:16
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
31 серпня 2010 19:04
Повідомлення #508


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Ipa ти щось таке цiкаве приготувала.
Перейти на початок сторінки
lana
31 серпня 2010 21:41
Повідомлення #509


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Ірка-Шкірка,
Виглядає дуже привабливо!!! Звісно, я б не ризикнула, але мій чоловік , впевнена, був би в захваті від цієї страви. То ж рецепт все-таки запишу!!!
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
31 серпня 2010 22:09
Повідомлення #510


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: sunnygirl
Ipa ти щось таке цiкаве приготувала.

для української кухні точно нетрадиційне, особливо спеції smile
Цитата: lana
мій чоловік , впевнена, був би в захваті від цієї страви.

я надіюсь, але щоб до того було чим запити і закусити lol ... справді гостре, але мені сподобалося.
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




8 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 8)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 14:09

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 92
Гостей: 88
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100