Привіт усім!!! Вітаю з початком осені і запрошую на шматочок торту:
Королівський Наполеон Тісто:250г маргарину+3скл. просіяної муки - посікти
1/2ч.л. соди погасити оцтом, вимішати з 300г жирної сметани - додати до тіста, далі посікти ножем (не руками!), влити по-трошки 100мл води, швидко замісити тісто, поставити на холод на пару годин. Розділити на 15 - 18 частин (у мене вийшло 17 коржів + 2 коржі з обрізків - один пішов на посипку). Пекти при темп-і 200. Я пекла по три коржі на раз.
Крем1:Заварний крем з 1л молока, 1 пачки пудингу, 2ст.л. муки, 7 ст.л. цукру, 1пач. ван. цукру. Збити в пишну масу з 300г масла.
Крем2:200г масла збити з банкою згущеного молока, додати 1/2-1 лимон, перемелений на м'ясорубці зі шкіркою, але без кісточок (або збитий в блендері) - я дала половинку лимона - було в сам раз.
Коржі по черзі перемащувати двома кремами - другий крем закінчиться швидше, так і задумано.
Залишити на ніч в прохолодному місці, а коли він осяде - покласти в холодильник.
Рецепт від
Іннеси зі сайту
kuharka.ru. Пекла вже на раз, але кожного разу дуже смачно.