Славочко, вийшло таке яскраво-насичене!!! Твоїм сподобалося???
А я підглянула рецепти Макдональдса (або щось типу того) і вийшла цікава штука, яку можна завжди наготувати наперед (і тримати як НЗ):
Наггетси
Куряче філе - 2-3 шт., помити, підсушити, порізати невеликими шматочками, (2х2см)через кульок відбити до 1см.
1 яйце змішати з 1скл. води (краще льодяної).
Змішати: 2/3скл. муки+1/3скл. кукурудзяної муки+1ч.л. солі+1ч.л. сушеної цибулі (в порошку)+1/2ч.л. паприки солодкої +1/2ч.л. каррі +1ч.л. сушеного часнику (у мене - МкКормік).
У велику пласмасову ємність з кришкою висипати приготовану суміш, шматочки філе, закрити кришкою і добре вимішати - усі шматочки філе покриються скоринкою. Шматочки обтрусити і викласти в миску.
Після цього шматочки опускати в рідину і знову складати в миску з сухою сумішшю. Закрити, потрусити і відправити в морозильник на годину. Яйце з водою також поставити в холодильник. Через годину процедуру повторити - окунути в рідину, а потім - в суху суміш. Знову відправити в морозильник.
При потребі діставати і смажити у фритюрі.
P.S. Наступного разу після другого "замочування" буду обсипати свіжими сухарями (пару шматочків батону збити в блендері) - будуть їжачистіші зверху.