Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Посмакуємо?, Смачні рецепти, що подобаються мені!
Анжеліна
8 липня 2010 01:48
Повідомлення #451


Молода господинька
  • 34

Репутація: 33
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 110
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 211
Торт Анжеліка подивитись на торт і на складники, вже з"їсти хочеться... шкода що груші на городі не маю, так би хотіла тієї згущонки amam
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
8 липня 2010 09:07
Повідомлення #452


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Іра, яка смакота belay Скільки солодощів, от би ще філіжанку кави і щастя забезпечене m05002
Тортик Анжеліка був дуже популярним у нас у училищі, і не дивлячись на досить не дешевий рецепт, називався Бідний студент laughing
Дивилась груш у мами начіплялось, обов"язково спробую зробити згущенку грушеву - від однієї назви починається активне слиновиділення laughing
Перейти на початок сторінки
gutka
8 липня 2010 10:15
Повідомлення #453


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: Ірка-Шкірка
пачка молочного желе

про таке ще не чула і не бачила в продажу bully
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
8 липня 2010 10:37
Повідомлення #454


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: gutka
про таке ще не чула і не бачила в продажу

Не памятаю точно, де надибала - в Сільпо, чи в Арсені. Там нічого цікавого: желатин, цукор, ароматизатори - просто в мене звичайний желатин майже закінчився, прийшлось використати цей.
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
9 липня 2010 10:37
Повідомлення #455


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Іра торт Анжеліка чудовий виглядає смачно і пиріг гарненький.
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
9 липня 2010 16:01
Повідомлення #456


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Іруся, торт Анжеліка знаю теж під назвою "Бідний студент")))) А виглядає просто шикарно! Дякую, що нагадала, а грушевою згущенкою просто вбила наповал...)))))Теж бачила у мами трохи грушенят висить на дереві( бо в нас є, але дуже вже пізні)
Перейти на початок сторінки
Славочка
9 липня 2010 16:23
Повідомлення #457


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Іруся, цікаво про згущонку, теж захотілося, та вже нема тих тієї солодкої грушки-"бери" в мами в саду....

А я тут надихнулась випічкою і собі: АЛЬМОЙШАВЕНА

Повідомлення відредагував Славочка - 9 липня 2010 17:25
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
16 липня 2010 00:06
Повідомлення #458


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Славочко, вийшло таке яскраво-насичене!!! Твоїм сподобалося???
А я підглянула рецепти Макдональдса (або щось типу того) і вийшла цікава штука, яку можна завжди наготувати наперед (і тримати як НЗ):
Наггетси


Куряче філе - 2-3 шт., помити, підсушити, порізати невеликими шматочками, (2х2см)через кульок відбити до 1см.
1 яйце змішати з 1скл. води (краще льодяної).
Змішати: 2/3скл. муки+1/3скл. кукурудзяної муки+1ч.л. солі+1ч.л. сушеної цибулі (в порошку)+1/2ч.л. паприки солодкої +1/2ч.л. каррі +1ч.л. сушеного часнику (у мене - МкКормік).
У велику пласмасову ємність з кришкою висипати приготовану суміш, шматочки філе, закрити кришкою і добре вимішати - усі шматочки філе покриються скоринкою. Шматочки обтрусити і викласти в миску.
Після цього шматочки опускати в рідину і знову складати в миску з сухою сумішшю. Закрити, потрусити і відправити в морозильник на годину. Яйце з водою також поставити в холодильник. Через годину процедуру повторити - окунути в рідину, а потім - в суху суміш. Знову відправити в морозильник.

При потребі діставати і смажити у фритюрі.
P.S. Наступного разу після другого "замочування" буду обсипати свіжими сухарями (пару шматочків батону збити в блендері) - будуть їжачистіші зверху.

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 16 липня 2010 11:57
Перейти на початок сторінки
lana
16 липня 2010 02:48
Повідомлення #459


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Ірка-Шкірка,
Ірочко, у тебе завжди просто незвичайні рецепти!!!!
Перейти на початок сторінки
idianka
16 липня 2010 10:10
Повідомлення #460


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Цитата: Ірка-Шкірка
Наггетси

цікавий рецепт! А скажи: якщо довше, то зберігати в морозилці?

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




9 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 9)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 14:43

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 89
Гостей: 85
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100