Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Посмакуємо?, Смачні рецепти, що подобаються мені!
gutka
1 червня 2010 23:47
Повідомлення #411


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Ірка-Шкірка,
я саме залила, додала 1 ст.л., завтра буду куштувати
Перейти на початок сторінки
нетік
2 червня 2010 00:56
Повідомлення #412


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
ірка-шкірка у вас так гарно тут пахне рибою, що я й собі вирішила щось наготувати. мій старший син не хоче тепер їсти рибу(хіба оселедець). можете сказати чи маринована скумбрія схожа на оселедець? (я їла скумбрію лише печеною).

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
2 червня 2010 10:05
Повідомлення #413


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: нетік
можете сказати чи маринована скумбрія схожа на оселедець? (я їла скумбрію лише печеною).

Привіт Наталю! По-перше, попрошу до мене звертатися на "ти" smile , а, по-друге, маринована скумбрія ніжніша, ніж оселедець і таки має запах і смак скумбрії, оселедець - різкіший, хіба що в молоці вимочений, тоді він стає ніжним (запах смаженого оселедця і скумбрії взагалі не до порівняння - це для тих, хто має досвід життя у гуртожитку з в'єтнамцями, наприклад, які споживають оселедець смаженим p0714 )

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 2 червня 2010 11:08
Перейти на початок сторінки
нетік
2 червня 2010 10:18
Повідомлення #414


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Цитата: Ірка-Шкірка
до мене звертатися на "ти"

дякую!!!
а ще дякую що поділилась інформацією.

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
2 червня 2010 18:55
Повідомлення #415


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Іра цимес дуже цікава страва виглядає апетитно.
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
11 червня 2010 16:55
Повідомлення #416


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Привіт усім! Поки мене не було, я все-таки щось готувала p0714 smile ... Пропоную легенький тортик, який поїдається відразу ж після приготування:
Карпатка з полуницями


Рецепт тіста з книги "Кулінарні секрети сестри Ольги", решта - моя фантазія.
Заварне тісто з 125г маргарину, 1 скл. води - закип'ятити, всипати і вимішати 1скл. муки, коли охолоне - додати 5 яєць. Викладати ложкою. Спекти два коржі.
Крем - 2 (400г 22% жиру) пачки сметани збити з загущувачем, цукром (до смаку), ванільним цукром - 20г, додати цедру і сік 1/3 - 1/2 лимона (залежить від солодкості полуниць).
Викласти 2/3 крему на нижній корж, потім на крем - полуниці, накрити другим коржем, змастити рештою кремою, натерти зверху 50г білого шоколаду з кокосом (від "Світоч" - мені дуже подобається), прикрасити полуницею.
P.S. Я давно "поклала" око на "Карпатку", але оригінальний варіант з заварним кремом відкладала на потім. А коли прийшлось пекти вже і негайно, подумала, що до сметанкового крему і полуниць це тісто підійде - і не прогадала - коржі не перебивають, а підкреслюють смак ягід і крему.

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 11 червня 2010 18:12
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
11 червня 2010 17:06
Повідомлення #417


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Гарячі канапки


Такі канапки у мене ходові ще з шкільних часів, прості в приготуванні і подобаються, як дорослим, так і дітям.
Необхідно: батон, 1 рибна консерва, сир твердий тертий 200-250г, майонез 100г, 1-2 яйця, зелена цибулька (можна і без неї), зелень дрібно нарізана.
Приготувати начинку-суміш: рибну консерву розім'яти вилкою, додати 1ст.л. майонезу, цибулю, зелень, половину натертого сиру. яйце, вимішати, за бажанням - посолити, поперчити.
Батон порізати, зверху змастити майонезом, викласти на кожну скибку начинку, зверху притрусити другою половиною сиру. Запікати в духовці при t180-190 10-15 хв (щоб сир розплавився).
P.S. Мій старший син настільки сподобав ці канапки, що готує їх сам (під моїм керівництвом t1011 ). Ці також були зроблені завдяки спільній праці...

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 11 червня 2010 18:15
Перейти на початок сторінки
Маруся
11 червня 2010 17:31
Повідомлення #418


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Цитата: Ірка-Шкірка
Гарячі канапки


Мої улюблені. wink Я такі красоти люблю з любою начинкою.
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
11 червня 2010 17:37
Повідомлення #419


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Маруся
Я такі красоти люблю з любою начинкою.

Я також, але спробувавши різні варіанти, зупинилась на цьому - начинка тут стає суцільною масою, що не розпливається і не зїжджає на сторони (завдяки сиру в начинці).
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
11 червня 2010 18:59
Повідомлення #420


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Продовжуючи рибну тему, можу сказати, що я, нарешті, добралась до таранки власного вилову і висушення smile (майже, як в дитинстві). Рецепт знайшла на forum.say7 у Люби. Рибка дуже сподобалась!!!
Таранка

Невеликі рибини помити. розрізати животик, вибрати нутрощі, очі, зябра, ще раз промити , обсушити і викласти в миску, засипавши добре сіллю (я зробила шубу з солі завтовшки 1см). Залишити на 12год - щоб просолилась. Потім рибу обмити, нанизати через очі за допомогою циганської голки на грубу нитку і підвісити сушити на сонце - а сонце зараз саме те!
Щоб відвадити вредних і всюдизалізаючих мух, зверху на рибку я накинула марлю, вимочену в концентрованому розчині солі і зверху защипнула прищепкою. Сушити до висихання (я сушила тиждень, тому що у нас погода не радувала минулого тижня...
На липень я замовила наперед своїм риболапам дрібну (грам 300-400) рибку на тараньку - буду солити ще!
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




6 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 6)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 14:37

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 109
Гостей: 107
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100