Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Посмакуємо?, Смачні рецепти, що подобаються мені!
Ірка-Шкірка
31 травня 2010 22:48
Повідомлення #401


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Дівчатка, дякую за гарні слова!!! Рибка - для мене завжди дуже смачно, стараюсь, щоб усім дома також посмакувало. В мене ще одна рибка готується, але то в процесі... Буде потім. Сьогодні - десерт з оригінальним смаком...
Перейти на початок сторінки
Славочка
31 травня 2010 23:15
Повідомлення #402


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
ждемссс t0271
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
1 червня 2010 00:43
Повідомлення #403


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Слово цимес завжди було для мене ефемерним і нематеріальним. Вираз «Сам цимес!» означав якийсь особливий складник або секрет у приготуванні їжі, від якого страва набувала витонченого смаку.
Коли я побачила, що цимес - це страва єврейської кухні, а саме – десерт, я вже знала, що приготую її!!! Це щось надзвичайне і неординарне!
Знайшла таке чудо на сайті forum.say7 у Барбацуци.
Цимес


Беремо:


На фото є все, крім моркви (ну забула я про неї)
1 кг говядини або свинини з жиром (щоб не було пісне!!!) – порізати на шматочки, підсмажити на великому вогні до напівготовності, підсолити, поперчити;
6 картоплин (я начистила більше, бо мої дітлахи їдять бульбу і без м’яса) і 2 морквини – також порізати на шматки, наступного разу наріжу дрібніше;
1 цибулина (також начистила більше) – ріжемо кільцями або півкільцями тоненько і смажимо на олії до золотистого кольору.
По 200г родзинок, кураги, чорносливу без кісточок, фініків, інжиру – помити, підсушити.
Складаємо в гусятницю шарами:

М'ясо-картопля-морква+трішки цукру-сухофрукти-смажена цибуля+сіль+паприка мелена солодка. Накрити кришкою поставити в духовку при t170-180° на 2,5год.
Скликати до столу не треба – аромат на весь будинок!
Звичайно, що м'ясо у солодкому виконанні – страва незвичайна, але дуже смачна!

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 1 червня 2010 01:59
Перейти на початок сторінки
gutka
1 червня 2010 07:48
Повідомлення #404


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Ірка-Шкірка,
ця страва мені до смаку, дуже апетитний має вигляд, тож я б не відмовилась скуштувати tongue
Перейти на початок сторінки
lana
1 червня 2010 07:49
Повідомлення #405


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Ірка-Шкірка,
Аж слинка тече!!! t0242
Перейти на початок сторінки
нетік
1 червня 2010 08:46
Повідомлення #406


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Цитата: Ірка-Шкірка
м'ясо у солодкому виконанні – страва незвичайна,

і таке буває. фото виглядає дуже апетитно. сімя мабуть була в захваті!!! треба і собі спробувати.

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
1 червня 2010 12:04
Повідомлення #407


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Дівчатка, пригощайтесь t0242 !
Сухофрукти так розпарюються, що стають, немов густий пахучий мед. М'ясо також тане в роті t0292 .
Перейти на початок сторінки
Славочка
1 червня 2010 23:21
Повідомлення #408


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
О, мені така композиція смаків-ароматів дуже подобається!
Перейти на початок сторінки
gutka
1 червня 2010 23:39
Повідомлення #409


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: Ірка-Шкірка
оцет 3% 2 ст. л.

а у мене тільки 9 %, то що чайну ложку потрібно? якщо так то не буде малувато?
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
1 червня 2010 23:45
Повідомлення #410


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: gutka
а у мене тільки 9 %, то що чайну ложку потрібно? якщо так то не буде малувато?

можна дати столову, але швидше зїсти - моя таки була готова за добу. Більше кислоти - кисліша буде рибка. Спробуй маринад на смак - щоб тобі не був закислий.
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




7 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 7)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 14:29

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 93
Гостей: 88
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100