Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Посмакуємо?, Смачні рецепти, що подобаються мені!
Славочка
27 травня 2010 12:21
Повідомлення #381


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
смачнющий борщик! в мене теж нині борщ, але питний польський :) телепатія

Повідомлення відредагував Славочка - 27 травня 2010 14:32
Перейти на початок сторінки
idianka
27 травня 2010 13:34
Повідомлення #382


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Цитата: Ірка-Шкірка
Риба фарширована шматочками

то таке файне вийшло,що не відмовилась від шматочка! Ну хоч трошки спробувати t0271 amam

Повідомлення відредагував idianka - 27 травня 2010 14:35
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
Славочка
27 травня 2010 13:58
Повідомлення #383


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Риба чудова, фантазійно виконана. Я теж ще не готувала фаршированої, мушу спробувати. Іра, а то треба так довго готувати? аж 3 год. і чи не утворюється желе з юшки, коли вистигає?
Переписую рецепт. winked
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
27 травня 2010 14:08
Повідомлення #384


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Славочка
в мене теж нині борщ, але питний польський :) телепатія

Якби ж то перший раз - певно, по повітрю передається у Львові або через дрімфуд m0642 .
Цитата: idianka
не відмовилась би від шматочка! Ну хоч трошки спробувати

Хіба поштою вишлю bully
Цитата: Славочка
Я теж ще не готувала фаршированої, мушу спробувати.

Я обдзвонила всіх своїх знаймих спеціалістів по фаршируванню і випитувала у них, як же ж та шкіра , а потім і м'ясо здираються??? Тому в мене була моральна підтримка.
Цитата: Славочка
а то треба так довго готувати? аж 3 год. і чи не утворюється желе з юшки, коли вистигає?

Треба готувати 2,5 год. по рецепту - мені мала дала встати від неї лише через 3 години, тому так вийшло. Желе не утворюється, бо я луски не давала на дно - маю в запасі в морозильнику.
P.S. Желе таки застигло з того, що налилось в мисочку до риби в холодильнику.
З тої юшки можна зробити желе і залити - бачила, що гарно виглядає. Лише незвично, що буряк виварюється на біло за стільки часу smile .

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 29 травня 2010 13:52
Перейти на початок сторінки
Яруська
27 травня 2010 15:51
Повідомлення #385


Файна господиня
  • 51

Репутація: 449
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1148
Реєстрація: 29.11.2009

ICQ:--

Бали: 1174
Цитата: Ірка-Шкірка
Риба фарширована шматочками

Ірка-Шкірка!
Цікава і впевнена, що смачна страва! winked
Ірка-Шкірка,
Цитата: Ірка-Шкірка
тому, довго не думаючи, я позагортала котлетки в листя буряку:

Фантазія ж у тебе!
Цитата: Ірка-Шкірка
решта молодого буряку посікла (як для качок на селі )

lol

Повідомлення відредагував Яруська - 27 травня 2010 16:51
Перейти на початок сторінки
Маруся
27 травня 2010 18:16
Повідомлення #386


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Цитата: Ірка-Шкірка
Риба фарширована шматочками


Дуже гарна рибка. Треба буде пошукати карпа в наших краях.
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
27 травня 2010 21:09
Повідомлення #387


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Дуже цікава рибка! Апетитні шматочки! b5a
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
27 травня 2010 23:10
Повідомлення #388


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Маруся
Треба буде пошукати карпа в наших краях.

не обовязково карпа, щука також зійде...
Моя подруга, правда, помітила, що купована риба, ніжно кажучи, більше пахне, ніж піймана сама, руки після неї також. І наш карп також не мав "гострого" запаху базарної живої риби...

А тепер пару днів ніяк не можу купити скумбрії. Кажуть, що вона дуже підскочила в ціні і тому пропала...
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
27 травня 2010 23:41
Повідомлення #389


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Пампушки з рідкого тіста


Спробувала їх на селі з горохом. Були чудернацьких форм, але дуже смачні.
Рецепт від нашої улюбленої бабусі Марусі.

Взяти 0,5л теплої води, всипати 1ст.л. сухих дріжджів (я давала свіжі, бо мала), щипку солі, і, якщо передбачаються солодкі пиріжки, 1-2ст.л. цукру (давала 3). Відставити, щоб "зашуміло". Вбити 1 яйце, додати 2 ст.л. сметани і, вимішуючи ложкою, додавати муку до густоти товстих оладків. Додати в кінці 2ст. л. олії, вимішати і відставити, щоб росло. Накрити стиркою, щоб поверхня тіста не завітрювалася. 4-5 разів збивати тісто, що підросло, а потім смажити.
Для пиріжків з начинкою ложкою зачерпуємо тісто, виливаємо в муку, обережно кладемо начинко і легенько руками зводимо до купки краї тіста. Також руками обережно опускаємо в розігрітий жир і смажимо.

Я сьогодні робила пампушки без нічого - до тіста додала кардамону і ванілі (зовсім забула про цедру лимону).

Викладала тісто ложкою прямо в олію, потім підсушувала на салфетці і посипала цукор-пудрою. Ледве встигла сфотографувати smile p0127 . Пампушки в розрізі:

Пампушки дуже пухкенькі і не твердіють з часом!!!
Робила два дні підряд!!!

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 29 травня 2010 13:56
Перейти на початок сторінки
Іванка
28 травня 2010 15:51
Повідомлення #390


Файна господиня
  • 51

Репутація: 419
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 713
Реєстрація: 16.05.2009

ICQ:--

Бали: 112
Цитата: Ірка-Шкірка
Пампушки в розрізі:

Які апетитні... winked Цікавий рецепт, при нагоді спробую m0555
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




7 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 7)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 14:07

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 99
Гостей: 94
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100