Цитата: Маруся
шкода, бо воно справді смачно.
Марусю, я кручусь навколо твого рецепту, як бджола біля меду, але знову зробила інакше
... Виставляй свій рецепт з фото
.
Вафлі з підливкою
Тісто: 1,5 скл. муки, 20г дріжджів (дала що мала - свіжі
), 2ч.л. цукру(пласкі), 1/2 ч.л. солі, 1скл. молока, 1 яйце, 2ст.л. олії.
Дріжджі засипати цукром-сіллю, щоб розпустилися, додати молоко, яйце, вимішати, додати муку - то все збивала міксером до однорідності, поставити, щоб підійшло (хвилин 10). Додати олію, вимішати, знову відставити. За той час можна приготувати швиденьку грибну підливку, як підійде тісто - смажити вафлі. Весь процес зайняв 45хв - тісто, правда, тримала в теплій мікрохвильовці, щоб швидше росло. Вихід - 6 вафель.
Нам дуже сподобалося!
Вони нагадують мені млинці з грибною підливкою в "Коровці" (хто вчився у Львові - памятає - біля палацу Потоцьких)