Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Посмакуємо?, Смачні рецепти, що подобаються мені!
Майя Шутенко
11 квітня 2010 13:55
Повідомлення #261


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Іринка!
Дякую за чудові рецепти і гарні фото.
Дуже сподобалась мені сирна запіканка-плесканка.Занотувала собі,буду готувати.
Приємно заходити до Тебе на сторіночку,а також зустрічатися з веселою аватаркою,яка піднімає настрій!!!!
,..тут-відпочиваєш

Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 11 квітня 2010 15:04
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
11 квітня 2010 14:31
Повідомлення #262


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Славочка
Хочу спитати на яку кількість молока розраховано.

Славочко,, згідно з рецептом з журналу, молоком треба ту всю справу розводити - до стану вершків - тому я не рахувала, а просто підливала і збивала повільно.

Дякую, Майю. Запіканку можна різати і на канапки класти - як я й робила.
Давно її не могла зробити, бо постійно забувала купити кмин smile .
Сьогодні, між іншим, зробила дітям прототип дитячих сирків - збила в комбайні сир з маслом (і сир, і масло від однієї корови - таке смачне!) з цукор-пудрою. Їли з задоволенням. Думаю, що пора купити формочки, щоб готувати глазуровані сирки - спочаку форму залити шоколадом, потім - сир, потім - знову шоколад smile .

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 11 квітня 2010 16:26
Перейти на початок сторінки
Славочка
11 квітня 2010 17:42
Повідомлення #263


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Цитата: Ірка-Шкірка
прототип дитячих сирків

О, це ж як корисно! а про ті глазуровані газета "Інформатор " таку статтю написала, що я більше їх не купляю. теж хочу сама готувати
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
11 квітня 2010 21:43
Повідомлення #264


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Ірусю! Гарна плесканка, я вперше чую про солону запіканку на паску, в нас таке не в традиції...Зате солодку , з яйцями і ваніллю роблять у селі, звідки родом мої батьки, і я часом теж таку роблю на Паску, тільки цього разу в мене була сирна не печена...але зробила й печену, бо вони зовсім різні і за стилем, і за смаком...
І соус такий цікавий...треба якось випробувати...Дякую!
Перейти на початок сторінки
Маруся
12 квітня 2010 04:17
Повідомлення #265


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Ірцю, скільки в тебе багато цікавого і піцца, і плесканка (я такого чуда в життю ще не їла) і шашлик чудний. Може спробую такий маринад скоро бо в малий ДН. Якраз купа народу прийде.
А тортик оригінальний і щось не віриться що він такий швидкий lol
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
12 квітня 2010 10:44
Повідомлення #266


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Ірі звичайно можна звертатись до мене на ти дякую за відповідь. В тебе тутк все таке гарне .Побачила фото шашликів і собі захотіло піти в ліс на шашлики.
Перейти на початок сторінки
idianka
12 квітня 2010 12:25
Повідомлення #267


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Цитата: Ірка-Шкірка
Плесканка



У нас таку запіканку називають Нагнітка smile

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
12 квітня 2010 13:26
Повідомлення #268


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Славочка
О, це ж як корисно!

Точно корисно, а головне - знаєш, що там всередині...
Про склад сиркової маси (лише сир, масло, цукор) у глазурованих сирках я почула колись у програмі "Знак якості". Що додають у наші, щоб вони були добрі не один тиждень - невідомо...
Це старша дитина захотіла сирочку домашнього - побачила в магазині, вдома з"їв (чесно дав нам попробувати) і побіг за добавкою, а тим часом найменша дитина витягнула зі смітника обгортку і почала з таким задоволенням(!!!) злизувати рештки сирка. Тому я чемно пішла збивати домашній дитячий сирочок сама lol .
Ми ще деколи готуємо подібні сиркові десерти - потім покажу.
Наталю, Марусю - про плесканки я також вперше почула в поважному lol віці.
Діанко, скільки людей, стільки й звичаїв... Цікава назва smile .
Дякую, Таню, за гарні слова.

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 12 квітня 2010 16:53
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
12 квітня 2010 13:56
Повідомлення #269


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Іринко, коли не зайду - в тебе така смакота.
зацікавив отой швидкий тортик, хоча і лінуюсь розкачувати тісто, але так спробувати хочеться smile
А шашлик просто супер, я в сухому ще не маринувала, наближається шашлично-лісова пора от і будемо пробувати smile
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
13 квітня 2010 17:00
Повідомлення #270


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Пропоную рецепт плову, яким користуюсь ще зі студентських часів. Його розказав колега по роботі(після навчання - вечорами), який, в свою чергу, приніс його з армії - служив разом з узбеками десь далеченько...
Узбецький плов

Беремо товсту чавунну жаровню, наливаємо 150-200мл олії і викладаємо шарами:
- свинину або баранину, порізану шматками - 1/3 висоти жаровні;
- 1,5 - 2см цибулі, порізаної кубиками;
- 1,5 - 2см моркви, потертої на терці;
- 1-1,5 кг добре промитого рису (залежить від розмірів жаровні).
Усе залити водою на 1,5см вище рису, додати сіль, шафран, проколоти паличками до дна, закип"ятити на плиті, у рис вдавити цілі зубчики часнику, поставити у розігріту духовку і чекати, поки все втушкується.
Такий плов дуже смачний і нежирний.
P.S. Як розказував автор рецепту, коли узбеки пригощали їх таким пловом, то заставляли їсти лише руками(а ложкою давали по чолу їдокам з вилками lol )

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 13 квітня 2010 18:04
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




6 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 6)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 17:07

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 133
Гостей: 118
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100