Сьогодні, нарешті, добралась до рецепту, на який заглядала вже 9
![lol](http://dreamfood.com.ua/engine/data/emoticons/lol.gif)
(!!!) років. Це з журналу "Сімейна кухня" від Gallina Blanca (весна 2001 рік). Просто я консерватор (в деякій мірі), і якщо щось вдається дуже добре - навіщо шукати краще?
Тим не менше, мене ще надихнули наші дівчатка з трикутними налисниками - трикутники робила сьогодні вперше
![lol](http://dreamfood.com.ua/engine/data/emoticons/lol.gif)
(раніше обходилась купованими трикутними бендериками з сиром, обсмаженими в клярі
![lol](http://dreamfood.com.ua/engine/data/emoticons/lol.gif)
)...
Ще одна новинка для мене - цукор в тісті для налисників - ніколи не додавала - колись вичитала, що тісто з цукром більше пристає - 100% правда. Отож-бо:
Налисники солодкі старовинні
Тісто: 3 яйця, 1/2скл. цукру, 6ст.л. крохмал., 3 ст.л. муки, молоко, олія, сіль.
Яйця збити з цукром, додати крохмаль, борошно, молоко - тісто повинно бути густе, як вершки (в мене вийшло рідше, ніж вершки - крохмаль так не густіє, як мука). В кінці додати олію і сіль (олії дала мало - пошкодувала, потім мусіла змащувати пательні час від часу). Дати постояти. Смажити на гарячій пательні. Тісто солодке і тонюсіньке, як рисовий папір - таких прозорих налисників ще ніколи не мала
![wink](http://dreamfood.com.ua/engine/data/emoticons/wink.gif)
!.
Начинка сирна, звичайна, а потім трикутники викладала на ту ж саму розігріту пательню без жиру і підігрівала з обох сторін - щоб начинка трошки прожарилась.
Потім їх ще радять скласти в пательню (або форму), полити розтопленим вершковим маслом і протушкувати 15-20 хв в духоці - до цього кроку усі трикутнички не дожили, тому решта налисників не мучила
![lol](http://dreamfood.com.ua/engine/data/emoticons/lol.gif)
.